Green beauty Review

Yes To Carrots Body Butter | Review

Yes To Carrots Body Butter

Als je mijn review over Yes To Cucumbers shampoo en conditioner van enige tijd geleden hebt gelezen, dan weet je ook hoe dol ik op dit merk ben geworden. En dat vraagt naar meer, veel meer, want Yes To heeft zulke toffe producten in hun assortiment! Zoals de Yes To Carrots Body Butter die ik een aantal weken geleden heb gekocht.

Na alle ellende in de wereld en aanslagen in Brussel heb ik behoefte aan vrolijke dingen. Ik vind het vreselijk wat er allemaal in de wereld gebeurt en het raakt me ontzettend. Toch heeft de wereld er niets aan als we met zijn allen bang en zielig in een hoekje gaan zitten. Ik richt me daarom liever op dingen die mij vrolijk maken en waar ik energie van krijg. #focusonthegood #staypositive zullen we maar zeggen. En dit product, een body butter van Yes To Carrots, maakt mij zeker vrolijk! Een potje crème zal geen wereldvrede brengen, maar als je in ieder geval vrede in jezelf vindt dan is dat het beste wat je kunt doen in dit soort situaties denk ik.

Anyway, vrolijke dingen dus!

Yes To Carrots Body Butter

De body butter van Yes To Carrots is ideaal voor de droge, gevoelige en trekkerige huid. Met een directe en langdurige werking, waardoor je huid weer heerlijk zacht en gehydrateert aanvoelt.

Yes To Carrots Super Rich Body Butter

Ingrediënten
Water (Aqua), Caprylic/CapricTriglyceride, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Theobroma Cacao (Cocoa) Butter, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Olea Europaea (Olive) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Dead Sea Water (Maris Aqua), Silt (Maris Limus), Daucus Carota (Carrot) Juice*, Daucus Carota (Carrot) Seed Oil*, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Juice, Cucumis Melo (Melon) Juice, Algae Extract (Rhodella, Dunaliella, Spirulina), Ipomoea Batatas (Sweet Potatoe) Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Juice, Camellia Sinensis (Green Tea) Extract, Ginko Biloba Leaf Extract, Punica Granatum (Pomegranate) Peel Extract, Niacin, Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum).

Yes To Carrots Body Butter is 95% natuurlijk, vrij van minerale oliën, siliconen, parabenen en is bovendien dierproefvrij.

De bodybutter zit werkelijk bomvol met fijne, verzorgende ingrediënten, zoals sheabutter, cacaoboter, jojobaolie, avocado olie, zoete amandelolie, biologisch wortelsap, dode zeezout, wortelzaadolie, pompoensap… en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Er zit een beetje parfum in, echter staat dat helemaal onder aan de ingrediëntenlijst. De bodybutter heeft dan ook een zachte, subtiele, maar echt heerlijk natuurlijke geur die toch lang blijft hangen. Licht zoetig, beetje babycrème achtig, maar dat vind ik juist ontzettend lekker ruiken.

De substantie is als een volle bodylotion; rijk en voedend, maar niet super dik. Ik vind de substantie redelijk luchtig. Yes To Carrots Body Butter smeert goed uit en trekt lekker snel in, zonder plakkerig of vet aan te voelen. Erg fijn!

YTC3

Voor mijn huid werkt dit product meer dan uitstekend. Mijn huid is een beetje droog, met name mijn onderbenen, maar die voelen na gebruik zacht en gevoed aan. Wanneer je een écht extreem droge huid hebt weet ik niet zeker of dit product voldoende voor je is, maar in alle overige gevallen zeg ik: Go for it!

Voor de prijs hoef je het niet te laten vind ik. Want €9,99 voor 177 ml vind ik een goede deal. Zeker als je naar de ingrediëntenlijst kijkt! Mocht je het nou toch nog wat te prijzig vinden, ik zag dat De Tuinen (waar ik dit product heb gekocht), momenteel een actie heeft (2e artikel halve prijs). Scheelt toch weer!

Tot dusver bevalt alles van Yes To mij uitstekend, dit product is dan ook zeker een blijver. Het zal zeker niet het laatste product zijn wat ik van ze zal reviewen!

Gebruik jij wel eens producten van Yes To Carrots?

Previous Post
24 maart 2016
Next Post
24 maart 2016

8 Comments

 • Kim

  Heel herkenbaar. Ik heb dus ook zoiets van ga ik nu echt bloggen over een nagellak? Terwijl in de tussentijd natuurlijk wel gewoon de wereld door gaat.

  Yes to carrots vind ik echt een super merk. En gezien mijn benen echt een boost kunnen gebruiken ga ik dit zeker een keer uitproberen.

 • jeapiebel

  De tuinen heeft het regelmatig in de aanbieding dat is echt fijn. Lijkt mij lekker en verfrissend deze body butter.

 • Galina

  Jaaa, love Yes to Carrots! Toevallig afgelopen weekend nog twee nieuwe flessen shampoo en conditioner gekocht omdat ze nieuwe verpakkingen aan het introduceren zijn die naar verhouding duurder zijn voor minder product 🙁 ik gebruik geen body butter (of lotion), dus dit product is niets voor mij, maar als de butter even goed is als de shampoo en conditioner zijn, dan kan ik het iedereen aanraden 😉

  • Greenblush

   Ik zag het inderdaad, misschien moet ik ook maar even snel de grote flessen inslaan 🙂

 • Natasja

  Oooh, hij klinkt heerlijk! Ik vind dit ook een heel mooi merk, ik gebruik het graag.

 • Dina

  Oh deze wil ik nog wel eens proberen zeg! Heb de body butter nog nooit hier in de winkel gezien, dus ik zal eens wat beter op zoek gaan.

 • Evelien

  Heerlijk merk, en wat een fijn product lijkt dit me! Ik heb wel wat producten van Yes To, zoals shampoo, conditioner en een masker.

 • milou

  Klinkt goed!

Leave a Reply

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!