Green beauty

Win een Salcura Bioskin pakket t.w.v. 108 euro!

Salcura Bioskin Winactie

Afgelopen zomer heb ik een aantal producten van Salcura Bioskin getest en mocht toen een geweldig pakket t.w.v. 108 euro verloten aan één van mijn lezers. Maar hoera, ik kreeg onlangs te horen dat ik nóg een pakket mag weggeven!

Mocht je Salcura Bioskin niet kennen: dit is een natuurlijk verzorgingsmerk, speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van een droge/gevoelige huid, psoriasis en/of eczeem. Er is zowel een lijn voor volwassenen als voor kinderen verkrijgbaar. Ik heb deze producten toendertijd uitgebreid getest, samen met mijn kinderen. We hebben thuis allemaal een gevoelige huid dat neigt naar eczeem. Onze ervaring met Salcura Bioskin is zeer positief. Mijn kinderen hebben sinds het gebruik van deze producten geen last van berg en eczeem meer en hun huid is veel minder droog. De Bioskin facewash behoort tot één van mijn persoonlijke favoriete producten van dit jaar. We gebruiken dit merk nog steeds erg graag! Hoe tof dat ik daarom nog iemand blij mag maken?

Mocht je eerst wat meer over Salcura Bioskin en hun producten willen weten: mijn uitgebreide review kun je hier teruglezen. 

Salcura Bioskin Pakket: Wat kun je winnen?

Het pakket bevat de volgende producten:

 • Salcura Bioskin Face Cleanser 200ml. Een natuurlijke en milde facewash op basis van duindoorn, jojobaolie en rozemarijn. Reinigt het gezicht grondig, maar droogt haar niet uit.
 • Salcura Bioskin DermaSerum 50ml. Verzorgt en kalmeert de huid en gaat roodheid, jeuk en huidirritatie tegen.
 • Bioskin Junior Face & Body Wash 200ml. Een heerlijk milde douchegel voor kinderen die tevens ook voor het gezicht te gebruiken is. Kalmeert de huid, reinigt zacht maar effectief. Met kalmerende geur van lavendel en kamille.
 • Bioskin Junior Shampoo 200ml is een kalmerende shampoo bij een gevoelige hoofdhuid, eczeem en berg. De shampoo is ook voor baby’s geschikt. Bevat verzorgende ingrediënten als lavendel en calendula.
 • Bioskin Junior Badmelk 200ml. Een niet-vette badmelk dat verzachtend, verkoelend en kalmerend op de huid van baby’s en kinderen werkt. De etherische oliën van kamille en lavendel zorgen er tevens voor dat kinderen tot rust komen.
 • Bioskin Junior Daily Nourishing Spray 100ml. Een wondermiddel! Dit is een kalmerende en verzorgende spray die snel intrekt zonder dat het ingewreven hoeft te worden. Dit is handig, want wrijven kan huidirritatie verergeren. Dankzij de spray wordt dit product snel door de huid opgenomen, waardoor jeuk, eczeem en een droge huid vermindert kan worden.
 • Bioskin Junior Outbreak Rescue Cream 50ml. Een helende, voedende crème die genezend werkt bij wondjes, huidirritatie en bij een zeer droge (eczeem)huid. Doordat de crème geen steroiden bevat, kan het langdurig gebruikt worden. Ideaal voor de huid die extra verzorging nodig heeft.

Salcura Bioskin Winactie

Wat moet je doen om kans te maken op dit geweldige verzorgingspakket t.w.v. 108 euro?

 • Like de facebook pagina van Salcura
 • Like de facebook pagina van Greenblush
 • Laat hieronder in een reactie weten dat je meedoet (en laat een geldig emailadres achter).

Meedoen kan t/m zondag 20 november a.s. Veel succes!

De producten van Salcura Bioskin zijn tevens via hun webshop verkrijgbaar. 

Deze winactie betreft een samenwerking met Salcura.  

Previous Post
7 november 2016
Next Post
7 november 2016

29 Comments

 • Hennie

  Wat een ontzettend gave actie! Zoals je weet heb ik psoriasis en ik ben nog steeds zoekende naar goede en milde producten. Ik waag dus zeker een kansje en zal gelijk aan alle voorwaarden voldoen.

 • Riekie Bos

  wat een verwennerij, ik heb een heel droog en gevoelig huidje en waag graag een kansje!
  Natuurlijk like ik Salcura en Greenblush allebei op Facebook.
  duim duim duim, fijne week en groetjes van Riekie

 • Jolanda

  Ik doe graag mee voor mijn nichtje! Wellicht helpt deze lijn tegen haar eczeem een berg. Ik tag m’n zus ook even op Facebook 😉

 • Iris

  oooooh zooooo graaaaag!!! Ik heb ontelbare super vette cremetjes in huis, wat soms het jeuken wel wat laat minderen. Maar de uitslag wordt er echt niet minder van!! Ik durf zelfs niet goed een t shirt aan, omdat heel mijn ellebogen eronder zitten!!
  Ik like beide paginas 🙂 (op een of andere manier is mijn like niet altijd zichtbaar, maar kan eventueel een screenshot maken)

 • Sabine Kohino

  Dit merk ken ik nog niet! Helaas hebben mijn man en ik onze allergieën en eczeem doorgegeven aan onze kids. Deze producten zou ik dus heel graag willen uitproberen. De huisarts is zo snel met uitschrijven van recepten voor cortisolcremes,maar ik heb veel liever natuurlijke ingrediënten!!

 • Claire

  Jeetje wat een enorm pakket! Super leuk. In de winter is mijn huid echt een hel, mega trekkerig en droog. Ik hoop dat dit pakketje mijn huid weer zacht en soepel maakt. Sowieso fijn dat ze voor de gevoelige huid zijn. Ik like jou Facebook natuurlijk al 😉

 • Lieke van Veen

  Wat een geweldig pakket ik doe graag mee aan deze winactie!

  Ik volg beide pagina’s via facebook (lieke van veen)

 • Anita Hubert

  Ik doe mee!!

 • Linda Smeets

  Ik doe ontzettend graag mee daar ikzelf en mijn dochter van 3 jaar een extreem gevoelige probleem/eczeemhuid hebben. Eerlijk gezegd hebben wij diverse producten geprobeerd waar wij niet helemaal tevreden over zijn. Na het lezen over Salcura bioskin producten ben ik enthousiast geworden en zou dan ook graag deze producten eens willen proberen.

 • Vanessa Raffaela Sibma

  Ik doe supergraag mee!! Mijn droge huid geeft zo vaak problemen waar de huisarts middelen voorschrijft met hormonen. Die wil ik niet gebruiken! Ben zeer benieuwd naar dit merk.

 • Linda Raaijmakers

  Graag voor onze tweeling Lucas & Eva 😀 en heb daar alles voor gedaan:
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg en repost)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (volg en gepind)
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (gedeeld)

  groetjes Linda

 • Gonny Aarts

  Ik loot graag mee voor mijn lieve mams.
  Zou echt fijn zijn als haar huid wat rustiger wordt.

 • ilsiee prins

  Ohhhh dat klinkt me als muziek in de oren.. Wat een onwijs gave winactie organiseer je voor de volgers van je blog..
  Ik heb zelf nogal eens wat probleempjes met mijn huid, vooral nu de koude en gure winter eraan komt.. Dit lijkt me dan ook super om eens te proberen, aangezien ik al zoveel geprobeerd heb…
  Ik doe graag mee..
  Groetje Ilsiee

 • elisabeth maria martina

  pure verwennerij ik ben er heel erg graag bij

 • Sanne

  Wat super tof dat je dit mag weggeven en dat jij en je kinderen hier zo’n plezier van hebben! Echt goed dat het goed werkt voor jullie huid, lijkt me echt lastig als je last hebt van eczeem, wat voor verzorgingsproducten je dan kan gebruiken.
  Ik heb denk ik een makkelijke huid en daarom doe ik ook niet mee met je winactie, omdat het denk ik heel tof is als iemand het wint die er echt veel baat bij gaat hebben! Ik gebruik momenteel ook een super fijne crème (die van Biomed) en daar heb ik voldoende aan :). Heel veel plezier met weggeven!
  Liefs

 • Cindy Strijkers- Brakel

  Ik doe echt supergraag mee, van ons 4 hebben er 3 last van eczeem en droge huis, dus echt zeer welkom

 • jeapiebel

  Een erg prachtig pakket om dit te ontvangen. Ik zie veel kandidaten dat echt graag mee wil doen, dus ik gun ze van harte. 

 • Valerie van der Laan

  Wauw, dat wil ik echt heel graag winnen! Het enige wat me helpt bij het onder controle houden van psoriasis! II doe meeeee!

 • Elly Borren

  Ik doe graag mee.heb een heeldroge huid mede ook door Parkinson

 • Kitty van Eijk

  Met onze rode haren hebben onze 3 kinderen, mijn man en ik een supergevoelige en snel droge huid. Dit lijkt me een topproduct!

 • Elice Kars

  Fijne actie! Ik doe graag mee voor mijn zoon. Handig nu de winter weer voor de deur staat.

 • Germaine Pallencaoe

  Wauw, dit wil ik erg graag winnen! Mijn jongste zoon (10 maanden) heeft nog steeds veel last van berg. Mijn oudste zoon (9 jaar) heeft al vanaf zijn geboorte last van eczeem, verspreid over z’n lichaam. Tot nu toe werkt alleen de chemische hormoonzalf van de dokter. En mijn vriend heeft eczeem op zijn handen. Ik “gelukkig” af en toe op bepaalde plekjes. Dus ik zou heel graag iets natuurlijks willen hebben voor mijn gezin! 🙂

 • hillybillybeauty

  Oh ik doe heel graag mee!! Eén van de 3 kids kan dit heel goed gebruiken :-). Heb de stapjes gedaan.

 • Marian zw.

  Ik doe mee! Met twee dochters die eczeem hebben en heel snel allergisch reageren lijkt me dit echt hele fijne producten. Bij de jongste is inlnags zelf netelroos vastgesteld, dus veel smeren om de huid niet te laten uitdrogen!

 • Anita

  Hoi, leuke actie. Ik wil dit graag winnen voor mijn vriend. Die smeert wat af maar zijn huid blijft erg droog en soms kapot. Het zou fantastisch zijn als we iets hebben gevonden wat helpt. Ik volg inmiddels beide Facebook pagina’s. Groetjes Anita

 • Angelique wiersma

  Wat een fijne win actie ik zou graag deze producten willen proberen bij mijn kleintje van 2 kleine heeft echte probleem huid vanaf geboorte overal allergisch voor..

 • Henriette Leeuwis

  Ik zou heel graag deze producten willen proberen omdat ik een hele gevoelige kwetsbare huid heb.
  Mijn vader heeft hier ook last van, en kan heel moeilijk producten vinden waar hij niet op reageert,
  ik ben dan ook erg nieuwsgierig hoe wij op deze producten zullen reageren.

 • Wilma van 't Hof

  Ik weet niet of duimen zal helpen, maar proberen kan geen kwaad.
  Maak zeer graag kans op dit mooie pakket. Zal een weldaad zijn voor mijn vrij gevoelige huid.
  Beide sites natuurlijk een like gegeven op FB.

 • Anita Anna Roelfsema

  Wauw! Wat een geweldig mooi pakket! Dat ziet er fantastisch uit! Zacht ,verkoelend,kalmerend,verzorgend dat klinkt super dus ik zou het graag proberen

Leave a Reply

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!