Loveli deodorant handcreme en lippenbalsem
Green beauty

Loveli deodorant, handcrème en lippenbalsem review

Het is alweer een tijdje geleden dat ik kennis maakte met de natuurlijke verzorgingsproducten van Loveli. Echter heb ik (tot op heden) nog nooit een review over dit Nederlandse merk geschreven. Daar gaan we dus maar snel verandering in brengen! Daarom vandaag in de review: Loveli deodorant, handcrème én lippenbalsem.

loveli verzorgingsproducten: deodorant, handcreme en lippenbalsem

Loveli: natuurlijke verzorgingsproducten uit Nederland

Loveli is een Nederlands merk dat bekend staat om zijn natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten. Wat Loveli onderscheidt van andere merken is hun toewijding aan het creëren van producten zonder schadelijke ingrediënten zoals parabenen, aluminium, sulfaten en synthetische geurstoffen. Bij Loveli geloven ze in de kracht van de natuur en gebruiken ze alleen de beste en meest pure ingrediënten om jouw huid te voeden en te beschermen. Ooit is Loveli begonnen met het ontwikkelen van deodorant, maar inmiddels in hun productlijn uitgebreid met flink wat verzorgingsproducten. Ik testte van Loveli een deodorant, handcrème en een lippenbalsem en ik deel met jullie mijn bevindingen.

Loveli deodorant cucumber & aloe vera

Loveli deodorant

Een van de meest populaire producten van Loveli is hun deodorant. In tegenstelling tot veel conventionele deodorants bevat de Loveli deodorant geen aluminium en andere potentieel schadelijke chemicaliën. In plaats daarvan vertrouwen ze op natuurlijke ingrediënten zoals kokosolie, zuiveringszout en arrowroot poeder om geurtjes te neutraliseren en je de hele dag fris te houden. Bovendien hebben ze een breed scala aan heerlijke geuren om uit te kiezen, zodat je altijd iets vindt dat bij jouw persoonlijke voorkeur past.

Mijn ervaring met Loveli deodorant

Zelf heb ik de Cucumber & Aloe Vera deodorant getest. Het is een deodorant stick met een frisse geur, niet te overheersend. De deodorant is vrij van aluminium, maar bevat daarentegen kokosolie, zuiveringszout (natriumbicarbonaat) en zinkoxide die je beschermen tegen zweetgeur. In tegenstelling tot conventionele deodorant sluit de deodorant van Loveli je huid en je zweetklieren niet af. Je zweet dus nog wel, maar de geurtjes worden direct geneutraliseerd, waardoor je niet naar zweet ruikt.

Mijn ervaring is dat de deodorant écht werkt en dat mijn gevoelige huid goed op dit product reageert. Ik heb in het verleden wel eens van andere merken natuurlijke deodoranten een allergische reactie gehad, maar daar heb ik met dit product geen last van. Ik blijf langdurig fris, zelfs zo dat ik mijn deo met gemak een dag kan overslaan. De deodorant is bovendien erg zuinig in gebruik. In het begin had ik de neiging te veel deo aan te brengen, maar dit is dus helemaal niet nodig. De deo is namelijk geconcentreerd, waardoor je echt maar een heel klein beetje nodig hebt.

Het ingrediëntenlijstje is vrij kort en bevat geen dubieuze ingrediënten: Kokosolie, Natriumbicarbonaat, Bessenwas, Sheabutter, Jojobaolie (parels), Zinkoxide, Arrowrootpoeder, Parfum (natuurlijk), Aloë Vera (poeder), Vitamine E, Zonnebloemolie. Dit product is 100% natuurlijk, vegan en dierproefvrij.

8.-, 30 ml

navul verpakking loveli deodorant

Loveli Deodorant Refill

Om het plasticverbruik te verminderen heeft Loveli speciale refills voor hun deodorant ontwikkeld. Dit is een plasticvrije verpakking waar mee je een lege Loveli deodorant kan hervullen. Overigens is het ook mogelijk de refill als deodorant stick te gebruiken. Ik heb de refill nog niet geprobeerd, ik maak eerst mijn deodorant op zodat ik de lege verpakking kan hergebruiken. Ik vind het fijn dat Loveli aan het milieu denkt en een duurzamere (navul)verpakking in het assortiment heeft.

6.50,- 25 gram

Loveli Handcrème

Niets is zo vervelend als een handcrème die lang op je handen blijft liggen en een plakkerig gevoel achterlaat. Loveli Handcrème is speciaal ontwikkeld om snel te worden opgenomen, waardoor er geen vettige resten achterblijven. Je kunt de crème gemakkelijk aanbrengen en doorgaan waar je mee zonder dat je handen plakkerig aanvoelen.

De natuurlijke handcrème van Loveli helpt bij het herstellen van de natuurlijke vochtbalans van je huid, waardoor je handen zijdezacht en soepel aanvoelen. De handcrème is geformuleerd met voedende ingrediënten zoals kokosolie, squalaan, mangoboter, amandelolie en zonnebloemolie.

Deze natuurlijke ingrediënten dringen diep door in de huid om langdurige hydratatie te bieden. Deze krachtige combinatie van ingrediënten zorgt ervoor dat je handen er gezond uitzien en zacht aanvoelen. De handcrème is vrij van schadelijke stoffen zoals parabenen, siliconen en synthetische geurstoffen.

8,- 50 ml

Mijn ervaring met Loveli handcrème

Ik vind de handcrème van Loveli erg fijn. De crème trekt inderdaad snel in zonder een vet laagje achter te laten. Mijn handen voelden behoorlijk droog en ruw aan, maar sinds ik deze handcrème gebruik zijn mijn handen weer zacht en soepel. Tip: de handcrème kan overigens ook prima op andere droge plekjes (knieën, ellebogen) gebruikt worden.

Loveli lippenbalsem

Loveli heeft ook diverse lippenbalsems ontwikkeld die diepe hydratatie bieden. Lipbalm Original is samengesteld met voedende ingrediënten zoals rijstkiemolie, arganolie en candelillawas. Deze vegan ingrediënten verzorgen je lippen, zonder je huid af te sluiten. De lippenbalsem bevat namelijk geen minerale oliën, petroleum of paraffine. Of je nu last hebt van winterse kou of zomerse hitte, Loveli Lippenbalsem houdt je lippen gehydrateerd en beschermd tegen uitdroging.

6,50,- 6 ml

Mijn ervaring met Loveli lippenbalsem

Tot slot heb ik ook de lippenbalsem van Loveli getest. De lippenbalsem is verkrijgbaar in verschillende geuren en kleuren. Ik heb gekozen voor de ‘original’ ofwel de geurloze variant, omdat ik geur- en kleurloos het prettigst vind. Ik vind het fijn dat deze lippenbalsem vegan is en gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Hierdoor heb je geen last van een lippenbalsem verslaving en hoef je niet de hele dag door je lippenbalsem te gebruiken. Ik gebruik mijn lippenbalsem ’s morgens en ’s avonds na het tanden poetsen. That’s it. Vaker is niet nodig. Erg fijn product!

Conclusie

Ik heb erg te spreken over de Loveli producten! Ze zijn fijn in gebruik. werken prima en zijn ook betaalbaar. Het zijn producten die ik zelf ook zou aanschaffen. Het assortiment van Loveli is behoorlijk uitgebreid, dus check snel de Loveli website voor hun overige producten.

Ben jij al bekend met Loveli en wat is jouw favoriete product?

Deze producten heb ik gekregen.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply