Interview Vriendin
Persoonlijk

Weekoverzicht 23: opruimen, 15 jaar samen & interview in Vriendin!

Het is inmiddels al weer een aantal weken geleden dat ik een weekoverzicht heb geschreven. Op de één of andere manier kwam het er niet van om ze op zondagavond te schrijven. Vaak is dat omdat ik dan te moe ben om nog een zinnig woord te typen (en ik dan liever naar Netflix kijk), en soms omdat we op familiebezoek zijn of iets dergelijks. Het werd dus wel weer de hoogste tijd voor een update! Afgelopen week was mijn eerste opruimweek van The Minimalism Game, waren mijn vriend en ik 15 jaar samen, heb ik de schoolfotograaf geholpen 130 kleuters op de foto te zetten en stond ik met een interview in de Vriendin!

Mijn eerste week van The Minimalism Game

Ik vertelde in mijn vorige blog al dat ik weer mee doe aan The Minimalism Game. Dit is een challenge waarbij je een maand lang iedere dag een paar items de deur uit doet. Op dat 1 doe je één ding weg, op dag 2, dus twee dingen en ga zo maar door. Dit betekent dus dat je op dag 30 maar liefst dertig spullen de deur uit doet! Het is niet de eerste keer dat ik deze challenge aanga, want ook in 2016 heb ik al eens aan deze opruimchallenge meegedaan. Dit is wat ik de eerste week allemaal weggedaan heb:

Tot nu toe nog geen probleem, deze spullen had ik al snel bij elkaar gezocht. Waarschijnlijk dat het in week 3 of 4 een grotere uitdaging wordt!

15 jaar samen!

Yes, Simon en ik zijn officieel 15 jaar samen! Wat een lange tijd toch 🙂 We hebben het nog niet gevierd, maar dit willen we nog wel doen. 15 jaar is zeker niet iets wat ik ongemerkt voorbij wil laten gaan. Ik zit zelf te denken aan een weekendje weg met zijn tweetjes, bijvoorbeeld naar Brugge. Het lijkt me echt een prachtige stad!

Een dagje meehelpen met de schoolfotograaf

Ik zit in de ouderraad en daarom ben ik op school bij aardig wat ‘projectjes’ betrokken. Zo heb ik afgelopen week een dagje geholpen om alle kleuters (130 in totaal) netjes op de foto te zetten. Geloof mij, dat was echt een uitdaging. Zo had Jantje net met stift op z’n hoofd getekend, Pietje was in de modder gaan rollen en Klaartje bleek niet op de groepsfoto te staan, dus die foto moest weer opnieuw. Uiteindelijk, met wel 3 uur vertraging en zonder pauze te hebben gehad, is het ons gelukt om alle kleuters op de foto te krijgen, vijf minuten voordat de school uitging. Ik was daarna echt gesloopt!

Interview Vriendin

Interview in Vriendin

Ikzelf wist het natuurlijk al een tijdje, maar afgelopen week was het eindelijk zover: ik verscheen met een interview in het tijdschrift Vriendin! Ik vertel mijn verhaal over groen en duurzaam leven, hoe ik bij natuurlijke cosmetica gekomen ben en waar ik zelf tegenaan loop. Zo ben ik zelf  verre van perfect (op bepaalde vlakken zou mij leven zeker nog veel groener kunnen), maar ik geloof wel in kleine, haalbare stappen. En ik geloof ook dat vele kleine stappen samen ook een groot verschil maken. Ik vind het supertof dat ze mij benaderd hebben voor een interview, wat een enorme eer!

Verder ben ik vrijdag nog met vriendinnen uitgeweest. Zaterdag ging mijn zoon met scouting naar Walibi, dat vond hij echt te gek. Zondag zijn we naar de verjaardag van mijn zwager geweest. Het was weer een druk weekje. Helaas is de drukte nog niet voorbij, want ook deze week wordt superdruk. De kinderen doen namelijk mee met de avondvierdaagse (Ik loop mee + zelf zit ik in de organisatie), daarnaast gaat mijn zoon woensdag afzwemmen voor zijn B-diploma. Daarna vind ik het ook wel weer mooi geweest, tijd voor een beetje rust!

Ik wens jullie een fijne week!

 

You Might Also Like...

4 Comments

 • Anja - Minimalist Dutchie
  11 juni 2018 at 09:55

  Wat leuk die shoot / dat interview voor Vriendin! Iets om trots op te zijn!

 • Mariëlle
  11 juni 2018 at 20:31

  Aaah wat mag je trots zijn op je interview! En gefeliciteerd met het jubileum 🙂

 • Sara | MevrouwMiauw
  27 juni 2018 at 21:09

  Wat ontzettend tof dat je in de vriendin staat! En wat een avontuur om alle kinderen op de foto te krijgen. Kan me voorstellen dat je daarna echt helemaal gaar was..

 • Ivon
  2 augustus 2018 at 19:30

  Wauw wat tof dat je in de Vriendin staat, mag je trots op zijn! Wat een leuke foto’s hebben ze ook gemaakt voor het artikel zeg.

Leave a Reply