Persoonlijk

De Kort Maar Krachtig Tag

Yay, het is weer maandag, tijd voor een nieuwe week en bovendien tijd voor een nieuwe blog! Ik begin vandaag met de ‘kort maar krachtig’- tag. Ik zag deze tag op de blog van Galina voorbijkomen en ik vond hem erg leuk om te lezen, dus bij deze vul ik hem ook in. Voel je overigens vrij om ‘m over te nemen als je dat wilt!

De kort maar krachtig tag

Stom: Tot 7x aan toe een lekke band hebben in twee weken tijd is behoorlijk stom… en bloedirritant.

Aller stomst: Oorlog, haat, onderdrukking, pesten, mensen die anderen bewust pijn doen.

Dag met een gouden randje: Dit klinkt natuurlijk ontzettend clichรฉ, maar hier moet ik toch echt mijn bevallingen noemen.

Leukste liedje: Oei wat lastig! Jeetje ik kan wel een hele lijst opnoemen ๐Ÿ™‚ Hmm ik hou namelijk van alles en nog wat, het is maar net hoe mijn bui is. Ik kan ontzettend genieten van foute ’80’s & ’90’s muziek en deze nummers lekker mee blรจren. Ik ben geneigd om een nummer als tainted love te zeggen. Die is wel goed fout ja.

Houdt van: M’n gezin, m’n familie, m’n vrienden, muziek, m’n blog, natuurlijke cosmetica, lekker eten, bier, wijn en koffie.

Nooit gedacht: Dat ik ooit een kantoorbaan zou hebben. Haha altijd gedacht dat het niks voor mij was!

Genieten: BBQ’en met onze vrienden met een biertje/wijntje erbij terwijl alle kinderen rondscharrelen in de tuin.

Bang voor: Ik ben wel lichtelijk claustrofobisch. Ik heb ooit een uur lang in een stilstaande trein in een tunnel vastgezeten, dat vond ik niet zo heel prettig ๐Ÿ™‚

Hekel aan: Ik kan er absoluut niet tegen om geclaimd te worden. Ook heb ik een hekel aan mensen die overal over zeuren en klagen.

Lekkerste weer: 25 graden. Hรฉt moment dat je zonder jas en met korte mouwen/rokje/jurkje buiten kunt lopen. Heerlijk!

Leukste leeftijd: Ik mag toch hopen dat ik nog heel wat leuke leeftijden mag meemaken, maar als ik nu terugkijk zijn mijn 20’er jaren het leukste geweest tot nu toe. Goed, ik was een ongeleid projectiel en ik was meer aan het feesten dan dat ik serieus aan het werk/studie was. En alhoewel ik tegenwoordig wel wat zekerder van mezelf ben (en heel wat verstandiger), mis ik wel het ongecompliceerde en vrijblijvende van die tijd.

Spijt van: Ik doe niet aan spijt. Ik noem ze ‘leermomenten’. En die zijn overigens ontzettend waardevol!

Geen tijd voor: Ik betrap mezelf er wel eens op dat ik zeg dat ‘ik er geen tijd voor heb’. Maar eigenlijk is dat een slap excuus natuurlijk. Het is gewoon een kwestie van prioriteiten stellen en bereid zijn om er tijd voor vrij te maken.

Lekkerste eten: Tsja, wat niet? Je kunt beter vragen wat ik nรญet lekker vind (which is orgaanvlees, frikandellen en schaal- schelp- en weekdieren… verder lust ik zo’n beetje alles)

Fijnste vakantieland: Spanje. Helaas wilt Simon daar niet heen op vakantie, dus het is al tรฉ lang geleden dat ik daar op vakantie ben geweest. Ik probeer hem te overtuigen. Lukt me niet.

Vreselijk goor:ย Naaktslakken. Het zijn net kruipende hondendrollen, gatver!

Mezelf een duwtje geven: Ik ben best wel goed bezig al zeg ik het zelf. Ik heb mezelf al heel wat schoppen onder mijn kont gegeven de afgelopen jaren.

Wil nog: Te veel. Zoals mijn rijbewijs halen, verhuizen, 20 kg afvallen en nog heel veel landen/plaatsen van de wereld zien.

Mis een beetje: De tijd dat ik nog spontaan de deur uit kon lopen. Dat gaat niet meer zo makkelijk zodra je jonge kinderen hebt. Ach, ik heb er wel twee lieverds voor terug.

Dansen: Ik hou ontzettend van dansen! Heerlijk! Ik wil niet zeggen dat ik het goed kan of zo, maar ik kan het wel de hele nacht volhouden <3

Dit was ‘m dan! Mocht je ‘m ook invullen, let me know, vind ik leuk om te lezen. Heb een fijne week allemaal!

 

Previous Post
11 januari 2016
Next Post
11 januari 2016

4 Comments

Leave a Reply

Instagram

  • Drie jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met @flowcosmetics.benelux en ik was direct verkocht. Ook hun serum foundation en conditioner bar zijn echte aanraders! Meer over deze producten lees je via #linkinbio. Wil je deze producten ook eens proberen? Met kortingscode 'greenblush' ontvang je tijdelijk 15% korting! ๐Ÿ’š#flowcosmetics #naturalbeauty #crueltyfree #thepowerofmakeup #makeup #bbloggers #review #vegan #skincare #cosmetics #greenblogger #organic #finland #zerowaste #zerowastebeauty #beauty #veganbeauty #foundation #serum #dutchblogger #instadaily #coupon #gekregen #kortingscode #ecobeauty #greenlifestyle #dierproefvrij
  • Sint gaat op 5 december aan alle kinderen cadeautjes uitdelen, maar kan helaas niet aan iedereen bloed weggeven, terwijl dat juist zo hard nodig is. Daarom steun ik Sanquin en heb ik mij aangemeld als bloeddonor โค Overweeg jij ook bloeddonor te worden? Meld je dan aan via de website van #sintzoektje (zie #linkinbio) #sinthierbenik #sanquin #bloeddonor #bloedgeven #bloedbank #bloedgevendoetleven #sinterklaas #geven #redeenleven #collab
  • Ik maakte van de week deze lasagne en oeh, hij smaakte erg goed! In plaats van 'gewone' lasagne heb ik pompoenlasagne gebruikt. Dit zijn in feite dunne plakjes pompoen, maar het werkt erg goed als vervanger. Lekker met spinazie en kaas, bijvoorbeeld ricotta! Als saus heb ik Verspil-me-nietjes pastabasis met 96% groente gebruikt. Dit een saus op basis van minder perfecte groente, maar die uiteraard net zo lekker smaken. Met het Verspil-me-nietjes concept wil supermarkt Lidl voedselverspilling tegengaan รฉn kunnen wij een gezonde maaltijd op tafel zetten ๐ŸŒ๐Ÿ’š Het recept vind je via #linkinbio! #pastabasis #verspilmenietje #makkelijkgezondemaaltijd #verspillingsvrij #snellepasta #pumpkin #lasagne #lowcarb #vega #vegetarian #recipe #instafood #foodpic #dinner #recept #healthymeal #healthyfood #koolhydraatarm #pompoenlasagne #pompoen #collab #comfortfood
  • ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ @woocares scented candles, room sprays and diffusers ๐Ÿ’š#linkinbio #woocares #worldsofopportunities #amsterdam #review #scent #candle #homescents #tranquility #gift #christmas #present #gekregen #greenblogger #homedecor #scentedcandles #sustainable #discoverunder5k #instadaily #picoftheday #candles #diffuser #roomspiration #roomspray #handmade #loveit #musthave
  • โค๏ธ the vibe of Berlin. The people here are awesome and we really had a great time. Too bad it's time to go home now, though  I can't wait to see my family again ๐Ÿ˜˜#berlin #berlijn #friends #citytrip #instatravel #travel #berlinwall #berlinwallart #goodvibes #art #eastsidegallery #discoverunder5k #city #deutschland
  • Berliner Mauer East Side Gallery#berlin #berlijn #berlinwallart #eastsidegallery #holiday #art #graffiti #berlijnsemuur #deutschland #germany #discoverunder5k #instatravel #citytrip #travel #instadaily #picoftheday

Follow Me!