Persoonlijk

Blogger Tag: Ik als blogger

Laatst kwam ik op de blog van Eva en Kim deze tag tegen. De tag is bedacht door Patricia van Patricianeemtjemee.nl. Dit soort tags vind ik zelf altijd heel leuk om te lezen omdat je juist de persoon achter de blog beter leert kennen. Ik besloot daarom deze blogger tag ook in te vullen. Hier zijn mijn antwoorden!

Blogger Tag: Ik Als Blogger

Waar haal jij de meeste inspiratie vandaan?
Eigenlijk overal en nergens, maar meestal ontstaat inspiratie op momenten dat ik rust heb en ontspannen ben. Dus bijvoorbeeld als ik onder de douche sta, of lekker in het zonnetje een tijdschrift aan het lezen ben.

Wat eet of drink jij tijdens het bloggen?
Meestal koffie. En in het weekend een wijntje. For the record: Ik blog meestal ’s avonds.

unboxing styletone box mei

Als jij een jaaroverzicht maakt over je blog, wanneer begin je daar dan mee?
Ehhhh 30 december? Haha nou misschien iets eerder. Ik probeer wel wat vooruit te schrijven, maar dat is, mede door tijdgebrek, niet altijd haalbaar.

Wat is het meest waardevolle dat jij als blogger geleerd hebt?
Blijf dicht bij jezelf! Ik vind het zelf belangrijk om altijd eerlijk en oprecht te zijn, ik hoop dat dit bij de lezer overkomt. En weet waar je voor staat. Als je benaderd wordt voor een opdracht moet het wel iets zijn wat past bij jou en je blog. Het zou vreemd zijn als ik een artikel over autoverzekeringen zou schrijven bijvoorbeeld. Al is het alleen al omdat ik geen rijbewijs heb.

Wat is voor jou het beste moment om te bloggen?
Niet per sé voor mij het beste moment, maar ik blog meestal in de avonduren. Overdag werk ik of ben ik met de kinderen bezig. Maar… soms heb ik mazzel op mijn vrije dag. Want Niels is dan op school en Roos slaapt nog overdag. Meestal zo’n 2,5 uur. Dus deze uurtjes wil ik ook nog wel eens meepakken. Dan maak ik meestal de foto’s 😉

detox kuur ervaring

Wat zou je nog willen bereiken als blogger?
Ik ben van nature een heel bescheiden persoon die er totaal niet van houdt om zelf in de belangstelling te staan. Anderen in het zonnetje zetten vind ik echter geweldig! Wat ik uiteindelijk zou willen is vanuit Greenblush een duurzame pr/marketing/communicatie bureau te starten zodat ik duurzame bedrijven/merken kan helpen hun product op de markt te zetten. Ja, dat lijkt mij echt zo gaaf!

Voel jij je vaak onzeker na het publiceren van een artikel?
In het begin wel. Maar nu gelukkig niet meer.

Heb jij veel contact met collega bloggers?
Ja! Steeds meer eigenlijk en dat vind ik hartstikke leuk! Ik vind het altijd ontzettend gezellig om collega bloggers te spreken en ‘in het echt’ te ontmoeten!

Wat voor muziek of welke tv zender heb je het liefst aan onder het bloggen?
Ik heb vaak spotify aan staan, maar het ligt er een beetje aan wat voor artikel ik aan het schrijven ben. Als ik echt mijn opperste concentratie nodig heb, heb ik het liefst complete stilte om mij heen. TV staat eigenlijk altijd uit, behalve nu, want terwijl ik dit schrijf, ben ik ook het Songfestival aan het kijken. #TeamDouwe

Op welke dag ontstaan bij jou de meeste artikelen?
Meestal in het weekend, want dan ben ik uitgerust en rollen de artikelen het makkelijkst uit. Maar goed, een sociaal leven vind ik ook belangrijk, dus dat wil ik zeker ook niet negeren. Het is soms even zoeken naar de balans wat dat betreft.

Op welk artikel op je blog ben jij het meest trots?
Mijn artikel over de producten van Nature’s Glory. Omdat dit één van mijn eerste samenwerkingen betreft, die achteraf ook nog eens erg succesvol bleek te zijn voor de eigenaresse van deze producten.

naturesglorygrid

Waarom zou iemand een blog moeten starten?
Simpel: omdat je het leuk vindt! En dat is mijn inziens ook de belangrijkste reden, want als je het niet leuk vindt, hou je het ook niet vol.

Wie zou jij willen vragen deze tag ook in te vullen?
Iedereen is vrij deze tag in te vullen, maar ik ben erg benieuwd naar de antwoorden van Jeapiebel en Beautydots. Ik zou het erg leuk vinden jullie antwoorden te lezen!

 

You Might Also Like...

6 Comments

 • jeapiebel
  16 mei 2016 at 10:13

  Altijd leuk om te lezen hoe andere bloggers dat denken en doen. 🙂 Dichtbij jezelf blijven op je blog vind ik echt belangrijk idd.

 • Debbie
  16 mei 2016 at 10:13

  Hallo Marieke,

  Wat een leuk stukje en ik zal mijn best doen om het stokje door te geven aan andere bloggers. 🙂

 • Rachel
  16 mei 2016 at 20:10

  Wat een onwijs leuke tag is dit zeg! liefs

 • Greenblush
  18 mei 2016 at 21:01

  Dankjewel Rachel!

 • Greenblush
  18 mei 2016 at 21:01

  Leuk! Ik ben benieuwd 🙂

 • Bea (Zenzo Yoga)
  12 juli 2016 at 07:14

  Je hebt een fijne heldere en eerlijke manier van schrijven. Leuke items ook! Ik blijf je blijf je volgen ?. Succes?

Leave a Reply