Persoonlijk

Een nieuwe layout

update the minimalist game

Hoi allemaal! Vandaag even een kort berichtje: ik heb namelijk een nieuwe layout! Alhoewel ik mijn vorige layout qua design nog steeds mooi vind, was ik over bepaalde dingen niet helemaal tevreden. Dat lag met name aan het technische gedeelte. Mijn vorige thema was behoorlijk uitgebreid, met allerlei technische hoogstandjes die toch niet geheel naar behoren werken. Dit maakte de site naar mijn idee onnodig traag. Dit was ik zat dus ik besloot een nieuw thema aan te schaffen. Dat ging overigens heel vlot: de eerste de beste thema die ik tegen kwam was precies wat ik zocht, dus hup direct gedownload en geรฏnstalleerd. Ik wilde een iets strakkere layout hebben; iets minimalistischer, maar toch vrouwelijk. Ik geloof dat ik die gevonden heb ๐Ÿ™‚ Er moeten nog een paar kleine aanpassingen gedaan worden, waarvan een slider bovenaan het belangrijkste is. Maar goed, dat komt wel. Ik heb persoonlijk het idee dat de site nu sowieso al sneller geworden is en dat aanpassingen een stuk eenvoudiger toe te passen zijn. Dat is fijn!

Goed, verder nog geen blogpost vandaag dus. Het is nu bijna 01.00 uur ‘s nachts terwijl ik dit typ, dus ik ga eerst lekker slapen. Mochten jullie nog ergens tegenaan lopen of opvallende dingen zien, laat het me vooral weten! Ik neem alle tips en adviezen mee ๐Ÿ™‚

Liefs,

Marieke

 

Previous Post
29 januari 2017
Next Post
29 januari 2017

20 Comments

 • chucky1012

  Mooi logo!

  Xoxo

 • Claire

  Ziet er mooi uit Marieke! Ik vind dit inderdaad wat mooier en sneller werken. Pff nu bedenk ik me dat ik echt mijn logo eens moet veranderen haha.

  • Greenblush

   Dankjewel! Ah maar je logo is prima toch? Ik vind het lettertype erg tof!

 • Mariรซlle Markgraaff

  Wauwie, echt heeel tof <3 En hopelijk heb je goed geslapen ๐Ÿ™‚

  • Greenblush

   Dankjewel! Haha een beetje kort, de kinderen werden erg vroeg wakker natuurlijk ๐Ÿ™‚

 • Jessica J.

  Ziet er goed uit; lekker strak en minimalistisch, maar toch lief door dat roze.

  • Greenblush

   Dankjewel Jessica! Dat was precies wat ik voor ogen had. Ik ben er super blij mee!

 • Eva

  Leuk je lay-out! Het is net wat strakker maar het heeft nog wel de kenmerken van je vorig design met dat roze. Leuk!

 • Iris

  Ziet er inderdaad goed uit, vind de oudroze kleur ook echt mooi! Heerlijk rustig ๐Ÿ˜€

 • Natasja

  Heel mooi Marieke, lekker rustig en strak!

 • Sofie

  Mooi hoor, strak. Het kan zo leuk zijn om je site op te frissen hรฉ, en zeker als hij dan sneller gaat is het helemaal top!

 • Bo

  Mooi geworden hoor ?

 • Rebecca

  Heel erg mooi. Lekker clean en strak!

 • Lori (Mama's Jungle)

  Je layouy is mooi geworden. Lekker clean, maar ook sfeervol! ๐Ÿ™‚ Leest prettig en oogt ook professioneel

 • Galina

  Heel mooi! Vind de groene kleur van je logo echt heel vrolijk en het design van de layout lekker clean. Helemaal top!

 • Inge

  Je nieuwe lay-out is erg leuk, ik houd er wel van! Fijn ook met die subtiele pastelkleuren, lekker rustig maar zeker niet te saai. Gefeliciteerd ermee! ๐Ÿ™‚

 • Saskia

  Leuk je nieuwe layout! Heel erg veel (blog)plezier ermee ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Instagram

 • Drie jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met @flowcosmetics.benelux en ik was direct verkocht. Ook hun serum foundation en conditioner bar zijn echte aanraders! Meer over deze producten lees je via #linkinbio. Wil je deze producten ook eens proberen? Met kortingscode 'greenblush' ontvang je tijdelijk 15% korting! ๐Ÿ’š#flowcosmetics #naturalbeauty #crueltyfree #thepowerofmakeup #makeup #bbloggers #review #vegan #skincare #cosmetics #greenblogger #organic #finland #zerowaste #zerowastebeauty #beauty #veganbeauty #foundation #serum #dutchblogger #instadaily #coupon #gekregen #kortingscode #ecobeauty #greenlifestyle #dierproefvrij
 • Sint gaat op 5 december aan alle kinderen cadeautjes uitdelen, maar kan helaas niet aan iedereen bloed weggeven, terwijl dat juist zo hard nodig is. Daarom steun ik Sanquin en heb ik mij aangemeld als bloeddonor โค Overweeg jij ook bloeddonor te worden? Meld je dan aan via de website van #sintzoektje (zie #linkinbio) #sinthierbenik #sanquin #bloeddonor #bloedgeven #bloedbank #bloedgevendoetleven #sinterklaas #geven #redeenleven #collab
 • Ik maakte van de week deze lasagne en oeh, hij smaakte erg goed! In plaats van 'gewone' lasagne heb ik pompoenlasagne gebruikt. Dit zijn in feite dunne plakjes pompoen, maar het werkt erg goed als vervanger. Lekker met spinazie en kaas, bijvoorbeeld ricotta! Als saus heb ik Verspil-me-nietjes pastabasis met 96% groente gebruikt. Dit een saus op basis van minder perfecte groente, maar die uiteraard net zo lekker smaken. Met het Verspil-me-nietjes concept wil supermarkt Lidl voedselverspilling tegengaan รฉn kunnen wij een gezonde maaltijd op tafel zetten ๐ŸŒ๐Ÿ’š Het recept vind je via #linkinbio! #pastabasis #verspilmenietje #makkelijkgezondemaaltijd #verspillingsvrij #snellepasta #pumpkin #lasagne #lowcarb #vega #vegetarian #recipe #instafood #foodpic #dinner #recept #healthymeal #healthyfood #koolhydraatarm #pompoenlasagne #pompoen #collab #comfortfood
 • ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ @woocares scented candles, room sprays and diffusers ๐Ÿ’š#linkinbio #woocares #worldsofopportunities #amsterdam #review #scent #candle #homescents #tranquility #gift #christmas #present #gekregen #greenblogger #homedecor #scentedcandles #sustainable #discoverunder5k #instadaily #picoftheday #candles #diffuser #roomspiration #roomspray #handmade #loveit #musthave
 • โค๏ธ the vibe of Berlin. The people here are awesome and we really had a great time. Too bad it's time to go home now, though I can't wait to see my family again ๐Ÿ˜˜#berlin #berlijn #friends #citytrip #instatravel #travel #berlinwall #berlinwallart #goodvibes #art #eastsidegallery #discoverunder5k #city #deutschland
 • Berliner Mauer East Side Gallery#berlin #berlijn #berlinwallart #eastsidegallery #holiday #art #graffiti #berlijnsemuur #deutschland #germany #discoverunder5k #instatravel #citytrip #travel #instadaily #picoftheday

Follow Me!