Styletone Mei
Green beauty

Styletone Mei Unboxing

Vorige maand was mijn eerste kennismaking met de Styletone Box. Deze box beviel mij erg goed, dus sindsdien heb ik, voor het eerst sinds jaren, weer een abo op een beautybox. Onlangs viel Styletone mei box op de deurmat. Vandaag laat ik zien wat er in zit!

Styletone Mei

Styletone Mei Unboxing

Deze maand heeft Styletone weer 5 fullsize beauty producten van hoge kwaliteit in de box gestopt. Deze beautyproducten zijn perfect voor de heerlijke zonnige lentedagen, aldus Styletone. Yes, kom maar op!

styletonemei2

Lekker in een potje – Lip Scrub Strawberry & Lemon (€4,95)

Leuk! Lekker in een potje kende ik al (check review hier), maar dit product nog niet! Mocht je het nog niet kennen: Lekker in een potje maakt fijne, handmade vegan beautyproducten die zo natuurlijk zijn dat je ze zelfs op zou kunnen eten. Dit is een lip scrub op basis van suiker en ruikt heerlijk naar aardbei en citroen. Ideaal voor zachte lippen. Heerlijk! Ben ik erg blij mee!

styletonemei3styletonemei4styletonemei5

29 Cosmetics – Blush Berries (€34,95)

Leuk om dit merk weer terug te zien, want vorige maand zaten er ook twee producten van 29 Cosmetics in de Styletone box (en die bevallen mij erg goed). Dit is een blush die niet alleen een mooi kleurtje geeft, maar tevens verzorgend is voor de huid, dankzij toegevoegde druivenpitolie. Verkrijgbaar in drie kleuren; ik heb de kleur Berries ontvangen. Berries is een peachy/oudroze kleur, zacht met een mooi glansje. Het geeft een mooi, subtiel resultaat. Mooie, draagbare kleur! Yes, ook erg blij mee!

styletonemei10

Emite – Eyelid Base (29,00)

Ik kende het merk Emite nog niet, maar dit product is een primer waardoor oogschaduw langer blijft zitten. Super handig met mooi weer! Ik heb het nog niet uitgetest, maar dit product schijnt ook donkere kringen te kunnen camoufleren. Nou als dat zo is, dan ben ik daar érg blij mee. En het is nog vrij van parabenen ook. Maar snel testen dus!

Manna Kadar Liplocked Luckystyletonemei8
Manna Kadar – Lip Locked Priming Gloss Stain (€21,95)

Nog een onbekend merk voor mij: Manna Kadar. In de Styletone mei box zit een lipgloss wat zowel een primer, gloss en stain in één is. Het geeft je lippen kleur en glans, het blijft langer zitten dan een ‘gewone’ lipgloss en is tevens verzorgend voor je lippen. Deze lipgloss, in de kleur Lucky, heeft een nude roze tint. Ik vind het echt een super mooie kleur! Erg draagbaar en kan eigenlijk altijd. Ook dit product komt daarom zeker goed van pas!

styletonemei6

Marsk – Eyeshadow Brush (€12,00)

Tot slot ontving ik een oogschaduw kwast van het merk Marsk. Ook weer een onbekend merk voor mij, maar ook dit product komt goed van pas! Ik moet het nog uittesten, maar de kwast (die overigens vegan is, yay!) ziet er goed uit!

unboxing styletone box mei

Yes, ik ben super tevreden met de inhoud van de mei box! Alles is bruikbaar, de kleuren zijn goed, en dat terwijl de box maar €12,50 kost! De waarde van Styletone mei box is maar liefst 102,95(!!) euro waard. Dát noem ik nog eens waar voor je geld! En oh, wist je al dat de merken in de Styletone box altijd dierproefvrij zijn? Des te meer reden dus om deze box te proberen!

De Styletone box is verkrijgbaar via hun website.

Wat vind jij van de Styletone box?

You Might Also Like...

8 Comments

 • Hennie
  15 mei 2016 at 09:33

  Hij is idd weer ontzettend leuk! Alles in de box is hartstikke bruikbaar dus ook een happy camper over here!

 • jeapiebel
  15 mei 2016 at 10:32

  Ik zal ook erg tevreden met deze blog zijn. Hij ziet erg goed uit. Al denk ik dat 29 Cosmetics – Blush Berries net te licht voor mij is. Meer krijgen dan je betaald daar hou ik van. 🙂 hihi

 • Forever38.com (Vera)
  15 mei 2016 at 11:53

  Oh, dat ziet er echt geweldig uit, die inhoud. Kan me voorstellen dat je er blij mee bent (zou ik ook zijn !).

 • Kim
  15 mei 2016 at 13:12

  Wauw wat een mooie inhoud! Ik zou blij zijn met alle producten, haha!

 • Shannon Sheila
  15 mei 2016 at 13:19

  Dat is inderdaad een hele leuke inhoud en heerlijk voordelig ook. Ben benieuwd hoe dat je straks staat.

 • Claudia Struijck
  15 mei 2016 at 16:57

  Wat een mooie inhoud zeg! klopt het dat de styletone box alleen maar uit make up producten bevat met uitzondering van de lipscrub? Of ook wel huidverzorgingsprodcuten bevat? Ik heb nu namelijk een abo op de Blux box en ik twijfel of ik het ga verlengen.

 • Greenblush
  18 mei 2016 at 21:04

  Vorige maand zaten er toevallig vooral veel verzorgingsproducten in de styletone box en maar 1 make-up product. Maar ik geloof dat het normaal gesproken vooral make-up is inderdaad, aangevuld met een enkel verzorgingsproduct, aangezien het door de brievenbus past.

 • Greenblush
  18 mei 2016 at 21:07

  Haha, ja dat is altijd goed natuurlijk 😉 In jouw geval denk ik dat je de blush ook als highlighter kan gebruiken!

Leave a Reply