Green beauty

Weekoverzicht: Veggieworld, pakketje uit Bali en overstappen naar een groene bank

Hoi allemaal! Oh jongens, ik heb besloten om vanaf nu iedere week een weekoverzicht te gaan maken. Ik vind het leuk om wat meer over mijn leven te delen en bij anderen lees ik de weekoverzichten ook altijd graag. Ik vergeet alleen de helft van de tijd foto’s te maken, dus ik hoop dat ik dit een beetje in mijn systeem krijg haha. Afgelopen week ging ik naar Veggieworld, ontving ik meerdere pakketjes (waaronder één uit BALI!) en wil ik graag overstappen naar een groene bank. 

Veggieworld!

Yes, afgelopen weekend was het weer zo ver: Veggieworld! Veggieworld is de grootste beurs van Europa gericht op de vegan lifestyle (een beurs die overigens ook voor niet-vegans heel interessant is!). Ik ben gisteren geweest en ik heb me weer uitstekend vermaakt. Zo heb ik de mooiste stands gezien met allerlei natuurlijke en vegan producten. Van vegan burgers tot taartjes, van fashion tot beauty, van gezondheidsproducten tot boeken… noem maar op. Enne… dankzij mijn vriendinnetje Claire ben ik nu lid van de NVV, de Nederlandse vereniging voor Veganisme 🙂

Kijk nou! Regenboogtaartjes van Sharp Sharp 🙂Multifunctionele producten van Dr. BronnersOeh love this! Vorig jaar kreeg ik voor Echte Post Is Cool een aantal producten van dit merk van Clairecodi

Oh lekkkker! Vegan ijs <3

Pakketjes

Ik heb de afgelopen week twee pakketjes ontvangen. Ik ontving een boek genaamd De FIT methode. Dit boek gaat over effectief afvallen met behulp van gezond eten en sporten. Dit boek komt echt op het juiste moment, omdat ik zelf bezig ben met afvallen en fit worden. Ik ben al begonnen met lezen en het ziet er veelbelovend uit. Wat ik fijn vind is dat ze ook heel erg rekening houden met voedingsschema’s voor vegetariers en veganisten. Ik ben heel benieuwd!

utama spice

Ook kreeg ik een pakketje van Utama Spice, een 100% natuurlijk skincare merk uit…. Bali! Ik vond het heel bijzonder dat ze mij mailden of ik een aantal van hun producten wil reviewen. Binnenkort zal ik meer over deze producten vertellen!

Overstappen naar een duurzame bank

Ik wil al héél lang overstappen naar een duurzame bank, maar ik stel dit steeds uit omdat ik een beetje tegen de administratieve rompslomp opzie. Ik heb heel mijn leven bij de ING (voorheen Postbank) gezeten. Toen ik van de week hoorde dat de CEO van de ING zijn salaris wist te verdubbelen naar drie miljoen euro was voor mij de maat vol. Ik gun iedereen een goed salaris, maar dit is geheel buiten proportie. De vraag is echter, ga ik voor Triodos of ASN Bank? Beide banken scoren erg goed wat duurzaamheid betreft. Ik denk dat ik vooral keuze af laat hangen van gebruiksgemak. Heeft iemand van jullie ervaring met deze banken en zo ja: kunnen jullie mij vertellen of internetbankieren en de mobiele app een beetje goed werken? Ik hoor het graag!

Finale Wie is de mol

Jaaaa, zaterdagavond was het eindelijk zover: de finale van Wie is de mol! Ik ben echt een mega fan van het programma, oftewel een echte molloot. Ik was heel benieuwd of ik de uitslag goed zou hebben dit jaar. Zelf dacht ik Jan de mol, Ruben winnaar en Olcay verliezend finalist. Ik vond het lastig dit jaar, maar op een gegeven moment wist ik het zeker: Jan moest de mol wel zijn. En yes, dat klopt! Het was weer een geweldig seizoen, ik heb er echt enorm van genoten!

Blogs van afgelopen week:

Review Skin Novels zeep
Over je droom opgeven en weer doorgaan

Deze week heb ik op donderdag een borrel op mijn werk. Gezellig! En op dinsdagavond een vergadering van de ouderraad. Verder heb ik een vrij rustige week, ook wel eens lekker. Dat betekent dat ik lekker kan bloggen in mijn vrije tijd 🙂 Ik wens jullie een fijne week! Hebben jullie nog wat leuks op de planning staan?

You Might Also Like...

6 Comments

 • Marianne - Groene stapjes
  12 maart 2018 at 09:43

  Ik ben vorig jaar overgestapt naar Triodos. Ben erg tevreden! Goede klantenservice, goede app en makkelijk internetbankieren. Ze hebben geen kantoren, maar dat vind ik niet erg. Alles is ook telefonisch of per post te regelen. Oh, en ze hebben een goede overstapservice vanuit je oude bank ?

 • Jenn
  12 maart 2018 at 11:11

  Ik heb toevallig net een rekening geopend bij ASN, net voordat er zo veel nieuws kwam over investeringen in dierenleed en later de bonus van Ralph. Speelde al langer met het idee om over te stappen, en nu de eerste stap gezet. ASN, vooral op gevoel en goede ervaringen van anderen eigenlijk.
  Veggieworld had ik graag willen bezoeken, maar helaas kon ik dit weekend niet. Misschien de volgende keer! De FIT methode is een super boek, ik heb hem ook mogen reviewen 🙂

 • Jessica J.
  12 maart 2018 at 11:27

  Veggieworld lijkt me zo ongelooflijk fijn! Misschien dat ik volgend jaar probeer te gaan. Veel plezier op de borrel! Wij hebben maar liefst drie concerten op de planning staan deze week! Drukke tijden, haha.

 • Mariëlle
  12 maart 2018 at 20:41

  Meeeh ik baal zo dat ik niet bij VeggieWorld was, volgend jaar beter!! En ik ben begin dit jaar overgestapt naar Triodos, ben erg tevreden 🙂

 • Sara | MevrouwMiauw
  12 maart 2018 at 22:04

  Die regenboogtaart. Wowww! Geweldig zeg. En wat tof dat je een pakketje hebt mogen ontvangen uit Bali. Ik ben benieuwd naar de producten.

 • Linda - Zaailingen
  12 maart 2018 at 23:08

  Ik heb heeel lang zitten dubben tussen Triodos en ASN, maar heb uiteindelijk geconcludeerd dat het geen zak uitmaakt zolang het maar honderd keer beter is dan al die andere banken met ING voorop 😉
  Als een linkje hier toegestaan is, kun je zien hoe ik het toen aangepakt heb. Viel me enorm mee en sindsdien erg tevreden bij ASN! http://www.zaailingen.com/overstappen-naar-een-eerlijke-bank/

  En Wie is de mol was echt geniaal dit jaar! Van genoten hoor 🙂

Leave a Reply