Green beauty Review

Wat Maakt Je Mooi | Shoplog en review

Wat maakt je mooi

Al een enige tijd volg ik de leuke webshop Wat Maakt Je Mooi via social media. Ik was al eeuwen van plan om er een keer een bestelling te plaatsen, maar op de één of andere manier kwam het er maar niet van. Tot voor kort! Eindelijk heb ik mijn bestelling geplaatst en ik denk ook zeker niet dat het bij deze ene keer zal blijven. 

Het punt is namelijk: ze hebben zó veel leuks in de webshop, dat het nog best lastig kiezen is! Het liefst zou ik nog véél meer in mijn winkelmandje gestopt hebben, maar om mezelf een beetje in te houden ben ik voor producten gegaan die ik thuis nog niet had.

review wat maakt je mooi

Wat Maakt Je Mooi review

Het leuke aan Wat Maakt Je Mooi is, is dat alle producten in de webshop met de hand gemaakt zijn. Daarbij bestaan ze ook nog eens (grotendeels) uit natuurlijke ingrediënten. Ik hou hier van, ik vind dat een groot pluspunt!

Ik bestelde de volgende producten bij Wat Maakt Je Mooi: Coco Vanille Sugar Lip Scrub, Lemon Curd Sugar Scoop Scrub, Chai Tea Latte Mani Bomb en Creamy Pistache Mani Bomb. Een scrub handschoen  en Fresh Sea Mani Bomb kreeg ik er nog als extraatje bij. Super leuk!

Coco Vanille Sugar Lip Scrub (€ 3,95, 50 ml)

wat maakt je mooi coco vanille sugar lip scrub

wmjm4

“Zouden je lippen ook niet moeten genieten van dezelfde voordelen als je armen, benen en de rest van je gezicht en lichaam? Deze romige scrub met suiker helpt de huid van je lippen meer vocht vasthouden en voorkomt barsten, het maakt je lippen zijdeachtig vlot en precious, helpt je lippenstift beter te blijven zitten. Bevat sheaboter en amandelolie voor extra moisturizing.”

Lip Scrub, mijn ervaring

Dit is een 100% natuurlijke lipscrub, bestaande uit suiker, sheaboter, amandelolie, vitamine E met kokos/vanille smaak. De geur van de lip scrub is werkelijk fantastisch! Heerlijk zoet, maar niet té kokosachtig. Wanneer ik de scrub op mijn lippen aanbreng, voel ik duidelijk de suikerkorrels hun werk doen. In no time ben ik van alle velletjes af en voelen mijn lippen zacht en glad aan. De smaak is overigens ook heerlijk! Je kunt de lipscrub makkelijk aflikken, zodat de korrels verdwijnen. Maar wat ik ook regelmatig doe is de lipscrub aanbrengen voordat ik mijn gezicht ga reinigen. Dan spoel ik het restant af met water. De lipscrub gebruik ik niet dagelijks, want daar is het denk ik wat te heftig voor. Voor mij dan althans. 50 ml is een behoorlijke hoeveelheid, want je hebt per keer maar een klein beetje van nodig. Je zult er dus lang mee doen!

Bekijk ook eens dit DIY lip scrub recept

Wat Maakt Je Mooi: Mani Bombs! (€ 1,50, voor 2 stuks)

wmjm9

“Mani Bombs zijn mini Bath Bombs die speciaal voor een handen- of voetenbadje bedoeld zijn. Ze bruisen heerlijk in water. Een mani bomb zit tjokvol verzorgende ingrediënten welke je handen en/of voeten voeden en hydrateren. Ook je nagels profiteren mee van je mini spa, de oliën en boters helpen je nagels een goede conditie te houden.”

Mijn ervaring met Mani Bombs

Mani Bombs werken zo: Je doet 1 bomb in een kom warm water en je ziet zo de Mani Bomb heerlijk wegbruisen. De verzorgende boters en oliën komen dan vrij, die je handen (of voeten, als je het in een voetenbad doet) heerlijk verzorgen. Je laat je handen 10 minuten weken in het warme water en je kunt daarna je handen verzorgen met een fijne handcrème en/of je nagelriemen terugduwen.

De Mani Bombs zijn op basis van baking soda, citroenzuur, sheaboter, maizena, kaolin klei, kokosolie, soja-olie, druivenpitolie, mangoboter, emulgator, geurstoffen en decoratie suiker. Zoals ik het zo kan beoordelen zijn ze (zo goed als) 100% natuurlijk.

Ik bestelde twee geuren: namelijk de Chai Tea Latte en de Creamy Pistache. Ik kreeg de Fresh Sea Mani Bomb daar als extraatje bij. Zoals je op de foto’s kunt zien, zijn de Fresh Sea Mani Bombs wat beschadigd geraakt tijdens het transport. Niet erg wat de werking betreft (het lost toch op in water), wel jammer van de geweldige zeester vorm natuurlijk 🙂

Chai Tea Latte Mani Bomb

wmjm7

wat maakt je mooi chai tea latte mani bombs

Chai Tea Latte Mani Bomb heeft de geur van traditionele thee met heerlijke citrusnoten van bergamot en siciliaanse citroen, met een basis van nootmuskaat, kaneel en Tahitiaanse vanille. De geur is zoet en romige met een vleugje kruiden.

Kijk nou hoe cute ze zijn! Het is net een mini taartje! De geur vind ik heerlijk en doet mij inderdaad aan Chai Thee denken.

Creamy Pistache Mani Bomb

wmjm10

wat maakt je mooi creamy pistache mani bombs

Creamy Pistache is precies wat de naam omschrijft, heerlijke zachte zoete pistache geur. Pas op niet in je mond stoppen! 🙂

Oh deze geur! Ik hou van pistache, ik vind dat heerlijk! Zoet, nootachtig en vol. Ja wat de Mani Bombs betreft is dit mijn favoriete geur! De geur blijft ook heerlijk lang hangen.

Fresh Sea Mani Bomb

wmjm12

wmjm13

De Fresh Sea Mani Bomb staat niet op de website vermeld, maar zoals de naam al zegt, ruikt dit heerlijk fris. Ik ruik vooral pepermunt. Deze geur is vooral super fijn wanneer je last hebt van vermoeide voeten, wanneer je een dagje veel gelopen hebt bijvoorbeeld. De pepermunt geur geeft je voeten een echte oppepper!

Wat ik zo fijn vind aan de Mani Bombs is dat ze niet zo groot zijn. De meeste bruisballen zijn zo groot en zijn ook echt voor in bad bedoeld. Helaas, helaas heb ik geen bad, maar op deze manier kan ik toch van het bruisende effect en de verzorgende eigenschappen genieten! Heerlijk!

Wat Maakt Je Mooi: Lemon Curd Sugar Scrub Scoop (€ 2,95, 90 gram)

wmjm5
Sugar scrub scoop lemon curd

“Solid scrub in de vorm van een ijsbolletje hoe lekker en cute ziet dit eruit? De sugar scrub scoop is een stevig stuk scrub gemaakt met natuurlijke ingrediënten. één van de grootste bestandsdelen samen met de (fijne) suiker is sheabutter, sheabutter is zeer geschikt om de huid te hydrateren, de bloedsomloop te verbeteren, de bloedcirculatie te verbeteren en de elasticiteit van de huid te bevorderen. Sheabutter bevat een zeer hoge dosis van vetzuren, vitamine A en E en kaneelzuur, dat een natuurlijke stof is die de huid tegen UV-stralen beschermt. Macadamia olie is als extra toegevoegd voor verzorging, verzachting en zijn helende eigenschappen. Samen vormen de ingrediënten een mega huidverwenner die dode huidcellen verwijderd en je huid babyzacht en verzorgd achterlaat.”

Lemon Curd bevat een combinatie essentiële oliën van Bergamot en Citroengrass wat maakt dat er een frisse zachte lemongeur ontstaat.

Mijn ervaring met Lemon Curd scrub

De scrub, wat eruit ziet als een heerlijk ijsbolletje, gebruik je onder de douche op een vochtige huid. Je maakt de scrub voorzichtig een beetje vochtig en je wrijft de scrub met cirkelende bewegingen over je huid. Indien je een gevoelige huid hebt kun je een stukje afbreken, met water zacht maken en dan over je huid verdelen. Je kunt deze scrub meerdere keren gebruiken, bewaar hem na je douchebeurt op een droge plaats.

In eerste instantie gebruikte ik het hele bolletje om over mijn lichaam te gebruiken, maar dat bleek voor mijn huid toch wat te heftig te zijn. Het gevolg: rode plekken op mijn armen en benen, oeps! Maar door er inderdaad een stukje af te breken en dit wat zachter te maken, merkte ik dat het wel goed gaat bij mijn huid. De scrub maakt mijn huid lekker zacht en glad.

De geur is geweldig, maar ik ben sowieso een groot liefhebber van citrus geuren. De geur doet me denken aan die frisse/zoete citroen snoepjes. Zoet, fris en een beetje zuur tegelijkertijd, heerlijk!

Ik ben erg tevreden met mijn bestelling en zal zeker vaker bij Wat Maakt Je Mooi bestellen! Neem ook eens een kijkje in de webshop, want ze hebben nog véél meer mooie producten!

Kende jij webshop Wat Maakt Je Mooi al? 

You Might Also Like...

2 Comments

  • Iris
    12 juli 2015 at 14:41

    Wat een leuke review! Ik ben zelf ook groot fan van Wat Maakt Je Mooi. Tijdens de hittegolf vorige week heb ik dankbaar gebruik gemaakt van de mani bombs voor koude voetenbadjes. Zo fijn!

  • Greenblush
    12 juli 2015 at 14:57

    Hoi Iris, wat leuk dat je reageert, dankjewel 🙂 Ik heb je review van een paar weken geleden gelezen, erg leuk! Dat is ook een fijne manier om af te koelen, haha, goed idee!

Leave a Reply