opgemaakt mei
Green beauty

Opgemaakt Mei: Cattier Paris, Madara & Green People

Hoi allemaal! Ik heb weer een aantal beauty producten opgemaakt deze maand en ik zal jullie laten zien welke dat zijn. Zal ik ze opnieuw willen gebruiken? Ook dat laat ik je weten!

Opgemaakt Mei

Ik heb deze maand een aantal travelsize producten opgemaakt. Niet dat ik op reis ben geweest, maar vooral omdat het lekker wat ruimte schept in mijn voorraadkast. Momenteel ben ik bezig met een experiment, namelijk mijn haar wassen met zeep. Uit voorzorg heb ik eerst mijn gehele voorraad shampoo opgemaakt en dus ook alle mini’s en proefmonsters die je wel eens in tijdschriften tegenkomt. Ik ken mezelf namelijk langer dan vandaag 😉

opgemaakt mei

opgemaaktmei2

Het eerste product dat ik opgemaakt heb is een shampoo/douchegel van Cattier Paris. Dit product zat een paar maanden geleden in de Healthbox. Ik moet zeggen, het beviel mij erg goed! Het bevat klei en het ruikt lekker fris naar munt. Dankzij de klei werd mijn haar minder snel vet, waardoor ik het toch minder vaak hoefde te wassen. Jammer dat dit product op is, ik zou dit product zeker wel opnieuw willen gebruiken, mocht mijn ‘haar wassen met zeep’ experiment mislukken.

opgemaaktmei3

Een ander product van Cattier Paris is een tandpasta, ook op basis van klei en munt. Ook dit product zat een tijdje geleden in de Healthbox. Ik gebruik wel vaker natuurlijke tandpasta’s, maar met klei had ik nog nooit geprobeerd! Ik vond dit product wel fijn, alleen had de mint smaak wel wat sterker gemogen van mij. Een frisse smaak vind ik toch wel belangrijk. Ik zou daarom dit product zelf niet aanschaffen.

opgemaaktmei4

Oh, wat vind ik dit jammer dat de Hydrating Fluid van Adrienne Feller op is, want wát is dit product heerlijk zeg! Het is voor mij de perfecte verzorging tijdens het voorjaar, want het hydrateert en verzorgt de normale en gecombineerde huid. Het is dat ik nog zoveel gezichtsverzorging te reviewen heb, maar anders…!

opgemaaktmei5

Dit zijn twee travelsize gezichtsmaskers van Madara. Ik heb ze een tijdje geleden (samen met wat andere Madara producten) gekocht tijdens een sale actie. Ik ben er nog niet aan toe gekomen om ze te reviewen, want ze zijn het reviewen zeker waard. Zou ik deze twee producten opnieuw willen kopen? Ja!

opgemaaktmei6

Dit lippenbalsem van Bee Natural heb ik gekocht bij de DM in Düsseldorf. Mijn lippenbalsem voorraad is nu helemaal op. Nou moet ik zeggen dat ik lippenbalsem vooral tijdens de wintermaanden gebruik, ik denk dat ik ook pas tegen die tijd een nieuwe zal kopen. Of misschien maak ik dan mijn eigen lippenbalsem wel. We’ll see 🙂

opgemaaktmei7

Kun je verliefd worden op een handzeep? Ja dat kan! Het overkwam mij met de handzeep van Stop The Water While Using Me!. Het merk alleen al vind ik geweldig sympathiek, de verpakkingen zijn cool en dit product is gewoon ontzettend fijn en ruikt ook nog eens heerlijk! Dus ja, heeeel erg jammer dat het op is. Dit merk komt zeker terug hier in huis!

opgemaaktmei8

Tot slot heb ik nog 3 sample producten van Green People opgemaakt, namelijk een douchegel, shampoo en conditioner. Ja, mijn eerste indruk van deze producten is goed, ook al heb ik ze niet uitgebreid kunnen testen natuurlijk. Momenteel ben ik van Green People een ander (fullsize) product aan het testen, daar verschijnt sowieso nog een review van. Daar kom ik dus nog op terug!

Dit zijn mijn opgemaakte producten van deze maand, heb jij afgelopen tijd nog beauty producten opgemaakt?

You Might Also Like...

5 Comments

 • jeapiebel
  30 mei 2016 at 08:51

  Madara lijkt mij echt lekkere producten dat ik wel eens ooit proberen. De verpakking van green people is zo schattig! Ik ben benieuwd naar een paar van je review dat gaat komen. 🙂

 • Hilde
  30 mei 2016 at 21:10

  Zo leuk om hier merken tegen te komen waar ik nog nooit van gehoord heb! Ik heb toevallig mijn eerste opgemaakt video gemaakt, bij mij was er wat van Rituals op, Hema, Yves Rocher en een luchtje van Chanel….Best leuk om dit soort blogposts te lezen… Ik ga nog even rondsnuffelen op je blog.

 • Melike
  30 mei 2016 at 22:04

  Oh wat een heerlijke producten!! Ik wil zelf ook nog eens beginnen met mijn haar met zeep wassen, ik zag dat lush dit had. Ik ben heel benieuwd naar je ervaring!! En madara ik ben nu echt verliefd op het merk. Ik heb nu een product getest en het is echt zo goed inderdaad. Ben heel benieuwd naar je review van deze.

 • Greenblush
  31 mei 2016 at 06:48

  Ik zal je opgemaakt filmpje nog even bekijken 🙂

 • Claudia Struijck
  31 mei 2016 at 09:31

  Wat heb jij heerlijke producten opgemaakt!Ik heb van bomb cosmetics een shampoo bar gehad. Was eigenlijk best wel okay. Die samples van Green People moet ik ook nog ff onder de loep nemen. Maar Madara en Adrienne Feller lijken me hele fijne producten. Daar heb ik ook twee producten van die meegaan in de koffer naar Bali voor een review.

Leave a Reply