EcoKadobon
Duurzame lifestyle

EcoKadobon: een duurzaam en groen cadeau idee

Ben je op zoek naar een geschenk, een bedankje of een verjaardagscadeau maar weet je niet goed wat je moet geven? Kies voor duurzaam, geef een EcoKadobon cadeau!

EcoKadobon: een groen en duurzaam cadeau idee

Er zijn vele soorten cadeaubonnen verkrijgbaar. De EcoKadobon is echter de enige cadeaubon waarbij alleen milieuvriendelijke producten aangeboden worden. Erg handig bijvoorbeeld wanneer je niet goed weet wat je geven moet, maar het wel belangrijk vindt dat een cadeau duurzaam en/of fairtrade geproduceerd is! Met de EcoKadobon heb je de keuze uit meer dan 10.000 duurzame of fairtrade cadeaus. Denk aan fair trade tassen gemaakt van gerecycled materiaal of aan duurzaam speelgoed. Van biologische cosmetica tot energiebesparende gadgets: er is keus genoeg. Er zit daarom gegarandeerd een mooi cadeau tussen, voor ieder wat wils!

Hoe werkt het?

De EcoKadobon werkt net als een cadeaukaart. Het is een online cadeaubon, je kunt de bon direct ontvangen en uitprinten. Maar als je de cadeaubon liever per post ontvangt, dan is dit ook mogelijk. Als je de cadeaubon direct naar de ontvanger stuurt kun je ook een persoonlijke boodschap toevoegen. De cadeaubon is dan te gebruiken als betaalmiddel bij de webshop. En mocht je voor meer shoppen dan wat jouw shoptegoed is, dan kun je het resterende bedrag makkelijk bijbetalen met Ideal.

De EcoKadobon is een praktische manier om de wereld een beetje duurzamer te maken.

Alleen al daarom vind ik dit een geweldig concept! EcoKadobon biedt producten aan die niet overal verkrijgbaar zijn. Zo heb je niet alleen een uniek cadeau in geven, maar ook een product wat met liefde en aandacht gemaakt is. En het is niet alleen leuk om met de feestdagen een EcoKadobon te geven, maar óók voor een verjaardag, of als relatiegeschenk. Eigenlijk is het voor elke gelegenheid geschikt. En ook fijn: je kunt het gewoon last-minute aanschaffen 😉

Geef duurzame cadeaus met EcoKadobon. Neem voor cadeau inspiratie een kijkje op hun website. 

Meer duurzaamheid:

Shoplog Babongo
Zo wil ik mijn badkamer duurzamer maken
Delen doe je zo!

You Might Also Like...