EcoKadobom
Duurzame lifestyle

EcoKadobon: een duurzaam en groen cadeau idee

Nog een paar dagen en dan is het weer Kerstmis! Vier jij Kerst met cadeautjes, maar weet je niet goed wat je moet geven? Kies voor duurzaam, geef een EcoKadobon cadeau!

EcoKadobon: een groen en duurzaam cadeau idee

Er zijn vele soorten cadeaubonnen verkrijgbaar. De EcoKadobon is echter de enige cadeaubon waarbij alleen milieuvriendelijke webwinkels bij aangesloten zijn! Erg handig bijvoorbeeld wanneer je niet goed weet wat je geven moet, maar het wel belangrijk vindt dat een cadeau duurzaam en/of fairtrade geproduceerd is! Met de EcoKadobon heb je de keuze uit meer dan 10.000 duurzame of fairtrade cadeaus. Denk aan fair trade tassen gemaakt van gerecycled materiaal tot de nieuwste fair trade mode. Van biologisch parfum, cosmetica, thee, voedingsmiddelen en babykleren tot energiebesparende gadgets. Er zit daarom gegarandeerd een mooi cadeau tussen, voor ieder wat wils!

Hoe werkt het?

De EcoKadobon werkt net als een cadeaukaart. Het is een online cadeaubon, je kunt de bon direct ontvangen en uitprinten. Maar als je de cadeaubon liever per post ontvangt, dan is dit ook mogelijk. Als je de cadeaubon direct naar de ontvanger stuurt kun je ook een persoonlijke boodschap toevoegen. De cadeaubon kun je inleveren bij de aangesloten duurzame en fairtrade webwinkels. Wat heel fijn is: je hoeft niet het bedrag niet in één keer of zelfs in één webwinkel te besteden. Het resterende bedrag kun je gewoon op de cadeaubon laten staan en bewaren voor een ander moment. En mocht je voor meer shoppen dan wat jouw shoptegoed is, dan kun je het makkelijk bijbetalen met ideal.

De EcoKadobon is een praktische manier om de wereld een beetje duurzamer te maken.

Alleen al daarom vind ik dit een geweldig concept! Fijn dat er een handig overzicht van de deelnemende webshops is. Wat ik persoonlijk leuk vind is dat de aangesloten webshops allemaal een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Ze hebben producten in hun assortiment die niet overal verkrijgbaar zijn. Zo heb je niet alleen een uniek product in handen, maar ook een product wat met liefde en aandacht gemaakt is. En het is niet alleen leuk om met kerst een EcoKadobon te geven, maar óók voor een verjaardag, of als relatiegeschenk. Eigenlijk is het voor elke gelegenheid geschikt. En ook fijn: je kunt het gewoon last-minute aanschaffen 😉

Voor meer informatie neem een kijkje op de website

Zou jij de EcoKadobon aanschaffen? Laat het weten in een comment!

Meer duurzaamheid:

Shoplog Babongo
Zo wil ik mijn badkamer duurzamer maken
Delen doe je zo!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply