Rachelle van Koningsbruggen - Healthbox september
Vega(n) Food

Healthbox September – By Rachelle van Koningsbruggen

Ik ben iedere keer weer verbaasd hoe snel de weken voorbij vliegen. Het is alweer half september! Hoogste tijd dus om de Healthbox van deze maand aan jullie te laten zien!

Healthbox September – By Rachelle van Koningsbruggen

Het concept van de Healthbox is inmiddels duidelijk: met dit abonnement ontvang je iedere maand weer een box vol met heerlijke en gezonde producten! Tot dusver is het mij nog nooit tegengevallen en ik kan je alvast verklappen dat de inhoud van de september editie ook weer geweldig is!

Rachelle van Koningsbruggen - Healthbox september

De Healthbox gaat regelmatig samenwerkingen aan met bekende fitgirls en health specialisten. Deze maand is Rachelle van Koningsbruggen de aangewezen persoon die de Healthbox mocht samenstellen. Ik moet eerlijk toegeven: ik kende Rachelle nog niet, maar deze chick is een fanatiek bikini fitness atleet. Met andere woorden: als er iemand is die weet hoe je een echte fitgirl wordt, is zij het wel. Haar instagram account geeft genoeg bewijs. Daarom extra leuk dat zij haar kennis in deze healthbox verwerkt heeft en zo haar eigen favorieten aan de box mocht toevoegen. Laten we snel kijken wat er in zit deze maand!

img_20160902_154901124-1

Vita Coco Kokoswater €1,79

Kokoswater! Inmiddels ben ik daar gek op, maar ik weet nog heel goed dat ik het een paar jaar geleden echt niet lekker vond. Nou ja, alles went. Ik vond wijn vroeger ook niet lekker 😉 Vita Coco kokoswater is rijk aan kalium en magnesium en is tegelijkertijd een goede basis voor je smoothie. En dat terwijl het nauwelijks calorieën bevat. Ideaal dus. Ben er erg blij mee!

img_20160902_154945444-1

Mister Free’d Chia & Sesame Seeds Crackers € 2,89

Dit zijn glutenvrije en biologische crackers op basis van granen als Teff en gierst en verrijkt met superfoods als chia-,  sesam-, en lijnzaad. Al eet ik zelf niet per se glutenvrij, één van mijn beste vriendinnen doet dit wel. Ook dit is echt een product dat altijd wel van pas komt. Het ziet er lekker uit. Komt wel op!

img_20160902_155018436

Orthica Magnesium 400 € 15,75 & Orthica Multi Energie € 15,50

Orthica Multi Energie is een product dat iedere maand standaard in de Healthbox zit. Handig, want zo hoef je dit niet nog eens apart aan te schaffen. Met de magnesium tabletten ben ik érg blij mee. Magnesium is namelijk bij ontzettend veel lichamelijke processen betrokken. Zo werkt het goed als spierontspanner en op het zenuwstelsel (handig bij stress!), het draagt bij aan stevige botten en aan de energiestofwisseling van het lichaam. Het komt daarom goed van pas!

img_20160902_154933670

Verival Crunchy Spelt € 3,99

Oh yum, wat is deze krokante muesli ontzettend lekker zeg! Toegegeven, ik koop bijna nooit meer cruesli, omdat er vaak veel suiker doorheen zit. Dat is in dit geval niet anders. Maar lekker? Ja! OMG! 100% biologisch en op basis van spelt, rijstcrisps en kokos. Ook met dit product ben ik erg blij mee!

img_20160902_154918768-1

Body & Fitshop BCAA Caps 600 mg € 7,90

Dit is een gigantische pot met bepaalde aminozuren, die onmisbaar voor het lichaam zijn, daar het lichaam deze niet zelf aan kan maken. Zeker tijdens het sporten is het niet ondenkbaar om extra aminozuren in te nemen. Aminozuren zijn bouwstoffen die ondersteunen werken op vele processen in het lichaam, waaronder de stofwisseling. Ik heb nog nooit aminozuren ingenomen, maar ik ga het gewoon proberen, ik ben benieuwd!

img_20160902_154959691

The Primal Pantry Hazelnoot & Cacao Raw Paleo Reep € 1,80

Ik hou van producten zonder ingewikkelde ingrediëntenlijsten en allerlei vage toevoegingen. Gewoon puur en basic. Deze reep bevat alleen maar dadels, amandelen, hazelnoten, cacao, vanille en amandelolie. Klinkt lekker en dat is het ook! Je snapt vast wel dat dit binnen no-time op was. Ik heb er nog net een foto van kunnen maken 😉

 img_20160902_155116376

Body & Fitshop Cadeaubon €10,-

Handig, een cadeaubon! Ik heb nog nooit wat bij Body & Fitshop besteld, maar het klinkt interessant. De cadeaubon is overigens alleen geldig op verse en gekoelde producten. Nou zie ik dat ze Magioni pizza’s in het assortiment hebben. Deze healthy pizza’s wilde ik sowieso al een keer proberen, dus dit is nu het uitgelezen moment! Bestel ik er nog wat verse sapjes bij ook. Komt goed!

Kcalculated Cadeaubon Gratis Maaltijd € 7,50

Via kcalculated.nl kun je gezonde, verse maaltijden laten thuisbezorgen. Ieder maaltijd is afgestemd op je behoefte: wil je afvallen, spieren kweken of op gewicht blijven? Kcalculated regelt het voor je. Klinkt als een interessant concept, ware ik het niet dat ik het jammer vind is dat ze geen vegetarische maaltijden aanbieden. Voor zover ik het heb kunnen zien tenminste. Niet alle fanatieke sporters eten kip lijkt mij? Misschien komen de vegetarische maaltijden nog. Zou fijn zijn. Met de cadeaubon krijg je een maaltijd t.w.v. van 7,50 gratis (bij een minimale bestelwaarde van 23 eur0).

Al met al vind ik het weer een érg leuke box geworden met veel bruikbare producten! De waarde van de box is rond de 67 euro, helemaal prima, aangezien de prijs voor een box 24,95 is.

Wil je meer informatie over de Healthbox of een abonnement afsluiten? Neem dan eens een kijkje op hun website

Disclaimer: ik heb dit product ontvangen ter review

 

You Might Also Like...

2 Comments

  • Hennie
    15 september 2016 at 08:44

    Ik had niet verwacht ooit enthousiast te zijn over het Gezonde Leven enzo, maar ook ik ben steeds aangenaam verrast door de Healthbox. De merken waarmee je in aanraking komt zijn ook nog eens haske hip. De crackers waren hier in no time op. Verslavend lekker!

  • Claudia
    24 september 2016 at 09:56

    Oe wat weer een mooie box! Ik begin 4 oktober met de weighwatchers omdat ik volgend jaar juni ga trouwen en er echt wat kilo’s afmoet! Zit ik er steeds meer aan te denken om ook eens een abbo te nemen op de healthbox!

Leave a Reply