Healthbox Oktober Me Time
Health

Healthbox Oktober – Me Time

De Healthbox van deze maand staat in het teken van “me-time”. Het wordt weer kouder, vroeg donker, de verwarming gaat weer aan, tijd voor kaarsjes en jezelf verwennen met de heerlijke producten die deze maand in de box zitten. Kijk je mee naar de unboxing van Healthbox Oktober – Me Time Editie?

Healthbox Oktober – Me Time

Ik kreeg deze maand de Healthbox iets later binnen dan ik normaal gesproken krijg, hierdoor had ik stiekem al op andere blogs gelezen wat de inhoud van de oktober box was. Normaal gesproken wacht ik even totdat ik de box zelf binnen heb, maar ditmaal kon ik mijn nieuwsgierigheid niet langer bedwingen. Waarom niet? Nou, wat denk je zelf met een box dat ‘Me Time’ als thema heeft? Dat roept gewoon om een box vol met verzorgingsproducten! Ik ben gewoon nou eenmaal een echte skincare junkie, in ieder geval meer dan dat ik een fitness babe ben. En wat blijkt: Ja, Healthbox Oktober bevat inderdaad hele mooie producten!

 photo IMG_20161015_151758189_zps2e2qx1al.jpg

Verival Noten Muesli

Dit merk heeft al vaker in de box gezeten en tot nu toe vind ik alle producten van Verival heerlijk. Deze noten muesli is ook helemaal goedgekeurd. Het bevat geen vreemde ingrediënten zoals kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen en is nog 100% vegan ook. Lekker én verantwoord, dit komt wel op!

 photo IMG_20161015_151843776_zpsxoaoujuc.jpg

Vaseline Aloe Soothe Bodylotion Spray

De bodylotion sprays van Vaseline zijn razend populair. Ik snap het succes wel, want het verzorgt je huid en het trekt daarnaast mega snel in. Ideaal dus in de ochtend na het douchen als je je weer snel aan moet kleden. Nou gebruik ik dit product zelf niet want Vaseline is 1) niet natuurlijk en 2) niet dierproefvrij. Ik ga daarom iemand anders blij maken met dit product. Geeft niks, want er blijven nog genoeg fijne producten over in de Me Time Healthbox!

 photo IMG_20161015_151919314_zpsa3cz5xno.jpg

Erica Zilver Deo Lente Fris

Nou, super leuk! Ik heb laatst al een leuk pakketje van Erica mogen ontvangen, dus ik vind het echt geweldig dat ik dit product van Erica nu hier tegenkom! De deo’s van Erica Kruiderijen zijn op natuurlijke basis, dierproefvrij en bevatten geen aluminium chloride. Ik gebruik hun deo’s wel vaker en ze werken gewoon prima is mijn ervaring. Ik krijg er geen jeuk of huid irritatie van. Lente Fris heeft bovendien een aangename, licht bloemige en frisse geur.

 photo IMG_20161015_152019040_zpssw6damgw.jpg

Aspire Health Drink Mango Lemonade

Ik heb de drankjes van Aspire inmiddels al vaker geprobeerd en ik vind ze erg lekker! De drankjes geven je energie, stimuleren de vetverbranding. bevatten geen suiker en geen calorieën, maar zijn wel een stuk gezonder dan Red Bull. Dit is een nieuwe smaak, lekker fris en niet te zoet.
 photo IMG_20161015_151943457_zpsbqp37kcf.jpg

IDC Aloe Vera Shower Gel

Dit merk kende ik nog niet. Een douchegel met frisse parfumgeur van Aloe Vera. Een ideaal formaat om mee te nemen tijdens een weekendje weg. Ik heb alleen werkelijk geen idee of dit merk dierproefvrij is of niet.
 photo IMG_20161015_151955324_zps1gaomxwd.jpg

Orthica Vitamine D-50 Tabletten

Kijk, dit product komt ook echt goed van pas! Het kan zeker geen kwaad om je vitamine D aan te vullen tijdens de herfst/winter periode. Aangezien ik nu al zo’n beetje in het donker naar mijn werk ga en weer in het donker thuis kom krijg ik al heel wat minder zonlicht te zien. Vitamine D is van belang bij veel processen in het lichaam, dus dit product ga ik zeker gebruiken!

Bites We Love Nr 51 Choco Raisin

Ah leuk! Bites We Love ken ik, het is een abonnementsbox met verantwoorde bites en tussendoortjes. Choco Raisin bestaat uit rozijn, amandelen en stukjes chocola.  Erg lekker, jammer dat ze zo snel op zijn, alhoewel dat wel beter voor de lijn is 🙂

 photo IMG_20161015_151933364_zpsjkbf1von.jpg

Eat Natural Coffee & Chocolate Bar

Ik vind de repen van Eat Natural zo nu en dan wel lekker als tussendoortje. Ze zijn namelijk niet mega zoet en heb toch het idee dat het net even wat gezonder is dan een ligakoek (al kan dat ook een goede marketingtruc zijn). Deze smaak kende ik nog niet, maar ik vind ‘m érg lekker! Maar hey, koffie en chocolade… kan wat mij betreft niet mis gaan!

 photo IMG_20161015_152034986_zpsbdefl9eg.jpg

Earth Kiss Sheet Masks 2 stuks

Bij een box dat “Me Time” als thema heeft kan een maskertje niet ontbreken natuurlijk. Ik ontving van het merk Earth Kiss zelfs twee maskers, namelijk 2 sheet masks, die 100% natuurlijk en ook nog eens dierproefvrij zijn. Leuk, hier hou nou ik echt van! Ik denk dat hier nog een aparte review over ga schrijven. Ik vind ze namelijk erg interessant, ook omdat er ingrediënten op de lijst staan waar ik echt werkelijk waar nog nooit van gehoord heb.

 photo IMG_20161015_152116357_zpskjftfexg.jpg

Squalan Sample Set

Het merk Squalan ken ik, ik heb in de Healthbox van april een gezichtsolie van ontvangen. Onlangs heeft Squalan (een 100% natuurlijk en dierproefvrij merk), hun lijn uitgebreid met andere gezichtsverzorgingsproducten. Ik was al erg benieuwd naar dit merk en dankzij de testers kan ik toch een indruk van de producten krijgen. Een leuke aanvulling op de oktober box!

Healthbox Oktober Me Time Editie is een geweldige box vind ik. Leuke merken, mooie producten die ook erg bruikbaar zijn. Wil je ook eens kennismaken met de Healthbox? Voor 24,95 euro kun je een box bestellen. Meer informatie vind je op de website van Healthbox

Dit product heb ik opgestuurd gekregen.

You Might Also Like...

4 Comments

 • Galina
  18 oktober 2016 at 19:01

  Oeh die samples van Squalan lijken me wel wat, staat nog op mijn lijstje van producten (of ingrediënten) die ik graag wil uitproberen. Ook de deo van Erica spreekt me aan, vind dat ze überhaupt fijne producten hebben! Leuke box hoor, ik snap het me time thema 😉

 • hillybillybeauty
  18 oktober 2016 at 21:24

  Mooie box! Ik zie wel een aantal items in de box die er interessant ( en lekker! ) uitzien.

 • Evelien
  18 oktober 2016 at 23:24

  Squalan is een heerlijk merk, ik denk dat jij die ook wel erg lekker gaat vinden! De Vaseline spray heb ik ook weggegeven ja. Met de Erica deodorant ben ik superblij, omdat ik bij jou al het e.e.a. had gelezen over dat merk! 🙂

 • Greenblush
  19 oktober 2016 at 20:30

  Ik moet Squalan nog proberen, maar het lijkt me een heerlijk merk! En Erica, ja ik heb er toch in korte tijd een zwak voor gekregen. Wat een geweldig merk is het! <3

Leave a Reply