Health

4 Youtube Workouts die ik thuis graag doe

Youtube workouts

Zoals je misschien weet ben ik inmiddels weer gezond aan het eten en aan het sporten geslagen. En het sporten doe ik gewoon thuis voor de buis, zo’n drie á vier keer per week. Want ik dacht, ik kan wel een sportschool abonnement nemen, maar waarom niet gewoon thuis beginnen? Het internet staat vol met complete fitness workouts en een abonnement nemen kan altijd nog. In ieder geval heb ik in de tussentijd een aantal fijne workouts gevonden, daarom vandaag: Youtube Workouts die ik thuis graag doe!

4 Youtube Workouts die ik thuis graag doe

1: The Biggest Loser Workout featuring Jillian Michaels

Ik ben nog een complete noob op fitnessgebied, maar één van de workouts die ik tegenkwam is een workout van ‘The Biggest Loser’. Je weet wel, dat programma waarbij een groep mensen gaat afvallen en de grootste verliezer (qua omvang en gewicht) wint. Nou heb ik dat programma nog nooit gezien, maar de fitness workout die op Youtube rondzweeft vind ik erg prettig! Gepresenteerd door Jillian Michaels, een Amerikaanse fitnessgoeroe (ik kende d’r niet, maar zoals ik al zei, ik ben een noob).

Wat ik zo fijn vind aan deze youtube workout

– De personen die je in het fimpje ziet hebben zelf ook overgewicht, dat werkt op de één of andere manier bij mij ontzettend motiverend. Want als zij het kunnen, kan ik het ook!
– Ze wisselen af tussen cardio en krachttraining, wat ik echt erg prettig vind heb ik gemerkt. Ik vind het ook een stuk effectiever.
– De oefeningen worden ontzettend helder uitgelegd en is ook voor beginners goed te volgen. Alleen de grondoefeningen, zoals de mountain climber (argh!!), zijn killing
– Jillian Michaels weet je ontzettend goed te motiveren en te pushen. En al kan ik haar soms wel schieten, deze complete workout van een uur werkt wel! Het is daarom ook mijn favoriete workout van de vier.

2: Pandora Dance Aerobic Workout

Ok, heel eerlijk: Toen ik dit filmpje voor het eerst zag, dacht ik wel even, wat is dit??? Niet omdat de oefeningen zo gek zijn, maar ik vond het een beetje ‘over the top’ gebracht. Dat werkte een beetje op mijn lachspieren haha. Maar goed, als je daar eenmaal een beetje doorheen bent en gewoon deze oefeningen gaat doen, dan voel je wel dat het echt een super fijne workout is! Dit is een combinatie van dans en pilates en hierdoor een mooie aanvulling op de vorige training vind ik. Een aantal oefeningen zijn nog een beetje te moeilijk voor mij, maar ik ben dan momenteel ook zo stijf als een hark. Gelukkig wordt er veel gestretcht, wat echt een relaxte uitwerking op mij heeft. Waarschijnlijk zal ik al snel wat leniger worden. De muziek van deze workout is ook super trouwens!

3: Zumba Dance Workout

Soms heb ik gewoon zin om lekker te dansen en dan is het simpel, dan google ik gewoon op ‘Zumba Dance Workout’ (of iets in die trant). Ik heb niet een favoriet fimpje. Zumba is gewoon lekker bewegen en gaan met die banaan! En omdat ik het gewoon thuis doe is toch niemand die het ziet haha. Gekke moves here we go!

4. Joanna Soh: Beginner Fat Burning Workout

Iemand die ik ook graag volg (ook omdat ze veel voedingsadviezen geeft) is Joanna Soh. Ze legt de oefeningen helder en duidelijk uit en ze zijn voor beginners ook goed te doen. Erg prettig! Bovendien kun je deze workout ook makkelijk in kortere tijd doen, waardoor je zelf kunt sporten als je het erg druk hebt (dus nee, tijdgebrek is géén excuus meer! ;-))

Uiteraard zijn er nog véél meer Youtube workouts te vinden. Dit zijn er een paar die ook voor beginners goed te doen zijn. Voorlopig zit ik hier nog wel even goed mee!

Doe jij wel eens een youtube workout? Welke doe jij graag?

5 Comments

Ik schrijf op greenblush.nl over green beauty, duurzame lifestyle, gezondheid, vega(n) voeding en minimalisme.

Previous Post
10 februari 2016
Next Post
10 februari 2016

5 Comments

 • Mariska

  Wat leuk om te zien! Heb er nooit zo over nagedacht om thuis via youtube te sporten eigenlijk! Helpt het wat?

  • Greenblush

   Ja! Het helpt zeker! Het belangrijkste is vooral om goed op te letten of je de oefeningen goed uitvoert, maar ik merk bij mezelf zeker resultaat!

 • Galina

  Oeh Jillian Michaels volg ik nu ook. Ik doe de No More Trouble Zones work-out en heb daarna nog drie dagen spierpijn :’) dat Pandora kende ik nog niet, het ziet er eigenlijk ook wel leuk uit!

 • Susanne

  Dit kan ik zooo goed gebruiken. Het is dat de lente er bijna aankomt maar tijdens de donkere dagen ben ik bijna niet naar buiten te krijgen haha 😛 Enneh dat ik dan dus binnen kan blijven om te sporten is erg handig. Ik ga het echt doen!

Leave a Reply

Instagram

 • Afvallen is één ding, op gewicht blijven is een ander verhaal. De meeste dieetboeken gaan vooral over voeding, maar de psychologische oorzaken van overgewicht zijn hierbij vaak onderbelicht. Iedereen heeft zo zijn triggers en valkuilen en zolang je hier niet bewust van bent verval je snel in oude gewoontes. Het boek @nooitmeeraankomen geeft veel info, tips en handvatten om blijvend af te vallen en een jojo-effect te voorkomen. Lees mijn review via #linkinbio 💚 . .#nooitmeeraankomen #weightloss #weightlossjourney #review #diet # @afslankstudiosupershape #mindset #goals #weightlosstransformation #weightlossmotivation #selfcare #2019goals #selflove #mindfullness #shape
 • Lunch! Fritatta met restjes groente. Gezond én lekker! Ik neem dit ook wel eens mee naar het werk 😊 . #lunch #whatieatinaday #veggies #vega #vegetarian #fritatta #food #healthyfood #lowcarb #zerowaste #health #healthyfood #mealprep #weightloss #weightlossjourney #foodpic
 • Bye bye droge winterhuid ❄⛄🌧 Vandaag kan je nog meedoen aan de #winactie van @weledanl, zie mijn vorige #weleda post! #weledaambassadeur #wateetjehuidvandaag #organic #skinfood #bodybutter #greenblogger #greenbeauty #greenlifestyle #beauty #beautyproducts #bblogger #dutchblogger #discoverunder5k #gekregen #giveaway #winacties
 • ⭐ WINACTIE ⭐I 💚 de nieuwe Skin Food producten van @weledanl! Skin Food creme is een multifunctioneel product voor gezicht én lichaam en perfect om een droge/schrale winterhuid voeding te geven en bestaat al sinds 1926. Nieuw zijn de Skin Food body butter (mijn favoriet!), lippenbalsem en Skin Food light creme. Ben je benieuwd naar deze producten? Je maakt kans om ze te winnen! Wat moet je hiervoor doen? . Deel in de comments hieronder jouw huidverzorgingtips tegen een droge winterhuid. Let op: meedoen kan t/m morgenavond 21.00 uur! . . #wateetjehuidvandaag #weleda #weledaambassadeur #skincare #winter #skinfood #winteressentials #loveit #greenbeauty #greenblogger #ecobeauty #flatlay #beauty #bblogger #winactie #giveaway #gekregen
 • *M I N I - R E V I E W*De afgelopen weken testte ik een aantal natuurlijke verzorgingsproducten van @urtekram, namelijk een shampoo, conditioner, douchegel en bodylotion uit de Nordic Birch lijn. . Birch (= berkenblad) heeft een mild reinigende werking, maar werkt ook kalmerend en heeft vochtherstellende eigenschappen voor huid en haar. . Wat ik van de producten vind? . * de shampoo en douchegel schuimen ontzettend goed! * de shampoo is helemaal top! Reinigt goed, geeft lekker veel volume aan mijn haar. * De conditioner is niet te zwaar, dit vind ik erg prettig, anders wordt mijn haar zo slap. Geen last van dus en de puntjes voelen goed gehydrateerd aan. * De bodylotion is vrij licht en trekt vlot in. Niet voedend genoeg voor extreem droge winter huidjes, maar voor de normale huid prima. * De producten hebben een neutrale geur: persoonlijk had de geur voor mij iets sterker mogen zijn, maar hey, als je niet van sterke geuren houdt is het denk ik echt wat voor jou! . 💯% natuurlijk, biologisch, met leaping bunny logo en vegan logo ⭐⭐⭐⭐ . . . #vegan #urtekram #hair #body #haircare #nordic #danish #organic #birch #bodycare #bbloggers #beauty #greenblogger #dutchblogger #discoverunder5k #eco #greenlifestyle #natural #review #pink #ecolifestyle #flatlay #beautyproducts #gekregen
 • Ben je op zoek naar duurzame cadeau inspiratie? De amandel giftset van @weledanl is het perfecte duurzame kerstcadeau 💚 . . . #weleda @weledanl #weledawinterproof #christmas #gift #present #xmas #xmastree #kerst #giftset #kerstmis #almond #amandel #greenbeauty #ecobeauty #crueltyfreebeauty #crueltyfree #greenblogger #bblogger #discoverunder5k #duurzaam #sustainable #organic #gekregen #weledaambassadeur #instabeauty #inspiration

Follow Me!