Duurzame lifestyle Vega(n) Food

Healthbox Augustus – Healthy Summer Mix

HEALTHBOX AUGUSTUS

De Healthbox van deze maand staat in het teken van een gezonde en zonnige zomer. Kijk je met mij mee naar de inhoud van de Healthy Summer Mix editie?

 

Healthbox augustus – Healthy Summer Mix editie

Het is iedere maand weer een feestje om de Healthbox te openen, want het is altijd weer een verrassing wat er in de box zit. Het enige product dat er altijd standaard in zit, is een multivitamine van Orthica. En dat is eigenlijk wel ontzettend handig, want op deze manier hoef je dit niet nog eens los aan te schaffen.

De Healthbox staat deze maand in het teken van de zomer. Ik ben benieuwd wat er allemaal in zit!

HEALTHBOX AUGUSTUS

Ik zie een aantal voor mij bekende producten, maar ook merken die nieuw voor mij zijn. Ik zal ze één voor één toelichten.

IMG_20160823_153545490

Orthica Multi Energie (€15,50) en Orthica Vitamine C 250 (€15,95)

De eerste producten die ik pak zijn de producten van Orthica. De Multi Energie zit iedere maand in de Healthbox, dus dat is inmiddels een bekend product voor ons. Daarnaast vind je deze maand van Orthica Vitamine C kauwtabletten. Allereerst: yay voor kauwtabletten! Ik vind kauwtabletten persoonlijk altijd een stuk fijner dan pillen slikken. Deze vitamine c kauwtabletten heb ik inmiddels al in gebruik genomen. Een beetje extra weerstand kan nooit kwaad.

Aspire Health Drinks

Aspire Health Drinks (€1,90 per stuk)

Ha, leuk, deze drankjes ken ik, want ik heb er destijd al een review over Aspire geschreven. Ben ik blij mee, want ik vind de drankjes erg lekker. Leuk om ze hier weer tegen te komen! Aspire Health Drink is een energie drankje zonder suiker en calorieën, maar mét gezonde ingrediënten. Een veel gezonder alternatief dan Red Bull wat mij betreft.

kneipp body mousse morning kiss

Kneipp Body Mousse Morning Kiss (€9,99)

Leuk een Kneipp body mousse! Een beauty product waar ik nog niet eerder kennis mee gemaakt heb. We kennen allemaal haarmousse en shower foams, maar mousse als bodylotion? Nope dat is echt nieuw voor mij. Ik vind het een leuk en verrassend product, weer eens wat anders. Ruikt ook lekker. Ik zal dit product opzij zetten voor een winactie, omdat ik mijn voorraadkast wat leger wil hebben.

Healthbox Protein packed bar

Eat Natural – Protein Reep (€1,50)

Zo af en toe is een reep toch wel erg lekker als tussendoortje, zo ook de proteine reep van Eat Natural. Deze reep is glutenvrij, rijk aan eiwitten, bevat geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Met pinda, cacao en honing. Ik heb deze reep inmiddels opgegeten en het smaakte me erg goed 😉

Steviala stevia druppels perzik

Steviala Limonade en Dessertdruppels Perzik (€8,95)

Ik moet eerlijk bekennen dat stevia niet aan mij besteed is. Ik hou er niet van, ik vind de nasmaak van stevia gewoon echt niet lekker. Maar goed, that’s me. Ik weet dat stevia een populair product is, dus waarschijnlijk ligt dat puur aan mij 🙂 Deze stevia druppels kan je gebruiken om limonade van te maken. Gewoon drie druppels in een glas water doen en je suikervrije limonade met perziksmaak is klaar. Daarnaast zijn deze druppels ook in een smoothie, dessert, yoghurt, kwark, etc te gebruiken. Zoals ik al zei is dit product niet echt wat voor mij, maar ik kan ongetwijfeld een ander er wél erg blij mee maken.

mister flavor healthbox

Mister Flavor Kruiden (€5,99 per stuk)

Tot slot behoort de Healthbox twee kruidenmixen te bevatten van Mister Flavor. Helaas heb ik er maar één ontvangen. Sweet Lemon is een frisse smaak combinatie van knoflook en citroen voor over vis, groente en diverse salades. Er hoort ook een Smokey Honey kruidenmix bij te zitten, maar deze ontbreekt. Jammer, maar het blijft natuurlijk mensenwerk, dus een foutje kan altijd gebeuren. Gewoon even mailen met de klantenservice en dan wordt het zo voor je opgelost.

Voor maar 24,95 euro heb je ook een Healthbox in huis. De totaalwaarde van deze box? Deze is rond de 67 euro. Een mooie deal als je het mij vraagt! Voor meer informatie verwijs ik je graag door naar Healthbox.nl

Welke product uit deze Healthbox spreekt jou het meest aan?

Dit artikel bevat een product dat door een bedrijf opgestuurd is ter review. 

 

2 Comments

Ik schrijf op greenblush.nl over green beauty, duurzame lifestyle, gezondheid, vega(n) voeding en minimalisme.

Previous Post
25 augustus 2016
Next Post
25 augustus 2016

2 Comments

 • Claire Codi

  Leuke box! Handig om nieuwe dingen te ontdekken 🙂

 • Kim

  Ik heb een zwak voor dit soort boxen. Mooie inhoud!

Leave a Reply

Instagram

 • Afvallen is één ding, op gewicht blijven is een ander verhaal. De meeste dieetboeken gaan vooral over voeding, maar de psychologische oorzaken van overgewicht zijn hierbij vaak onderbelicht. Iedereen heeft zo zijn triggers en valkuilen en zolang je hier niet bewust van bent verval je snel in oude gewoontes. Het boek @nooitmeeraankomen geeft veel info, tips en handvatten om blijvend af te vallen en een jojo-effect te voorkomen. Lees mijn review via #linkinbio 💚 . .#nooitmeeraankomen #weightloss #weightlossjourney #review #diet # @afslankstudiosupershape #mindset #goals #weightlosstransformation #weightlossmotivation #selfcare #2019goals #selflove #mindfullness #shape
 • Lunch! Fritatta met restjes groente. Gezond én lekker! Ik neem dit ook wel eens mee naar het werk 😊 . #lunch #whatieatinaday #veggies #vega #vegetarian #fritatta #food #healthyfood #lowcarb #zerowaste #health #healthyfood #mealprep #weightloss #weightlossjourney #foodpic
 • Bye bye droge winterhuid ❄⛄🌧 Vandaag kan je nog meedoen aan de #winactie van @weledanl, zie mijn vorige #weleda post! #weledaambassadeur #wateetjehuidvandaag #organic #skinfood #bodybutter #greenblogger #greenbeauty #greenlifestyle #beauty #beautyproducts #bblogger #dutchblogger #discoverunder5k #gekregen #giveaway #winacties
 • ⭐ WINACTIE ⭐I 💚 de nieuwe Skin Food producten van @weledanl! Skin Food creme is een multifunctioneel product voor gezicht én lichaam en perfect om een droge/schrale winterhuid voeding te geven en bestaat al sinds 1926. Nieuw zijn de Skin Food body butter (mijn favoriet!), lippenbalsem en Skin Food light creme. Ben je benieuwd naar deze producten? Je maakt kans om ze te winnen! Wat moet je hiervoor doen? . Deel in de comments hieronder jouw huidverzorgingtips tegen een droge winterhuid. Let op: meedoen kan t/m morgenavond 21.00 uur! . . #wateetjehuidvandaag #weleda #weledaambassadeur #skincare #winter #skinfood #winteressentials #loveit #greenbeauty #greenblogger #ecobeauty #flatlay #beauty #bblogger #winactie #giveaway #gekregen
 • *M I N I - R E V I E W*De afgelopen weken testte ik een aantal natuurlijke verzorgingsproducten van @urtekram, namelijk een shampoo, conditioner, douchegel en bodylotion uit de Nordic Birch lijn. . Birch (= berkenblad) heeft een mild reinigende werking, maar werkt ook kalmerend en heeft vochtherstellende eigenschappen voor huid en haar. . Wat ik van de producten vind? . * de shampoo en douchegel schuimen ontzettend goed! * de shampoo is helemaal top! Reinigt goed, geeft lekker veel volume aan mijn haar. * De conditioner is niet te zwaar, dit vind ik erg prettig, anders wordt mijn haar zo slap. Geen last van dus en de puntjes voelen goed gehydrateerd aan. * De bodylotion is vrij licht en trekt vlot in. Niet voedend genoeg voor extreem droge winter huidjes, maar voor de normale huid prima. * De producten hebben een neutrale geur: persoonlijk had de geur voor mij iets sterker mogen zijn, maar hey, als je niet van sterke geuren houdt is het denk ik echt wat voor jou! . 💯% natuurlijk, biologisch, met leaping bunny logo en vegan logo ⭐⭐⭐⭐ . . . #vegan #urtekram #hair #body #haircare #nordic #danish #organic #birch #bodycare #bbloggers #beauty #greenblogger #dutchblogger #discoverunder5k #eco #greenlifestyle #natural #review #pink #ecolifestyle #flatlay #beautyproducts #gekregen
 • Ben je op zoek naar duurzame cadeau inspiratie? De amandel giftset van @weledanl is het perfecte duurzame kerstcadeau 💚 . . . #weleda @weledanl #weledawinterproof #christmas #gift #present #xmas #xmastree #kerst #giftset #kerstmis #almond #amandel #greenbeauty #ecobeauty #crueltyfreebeauty #crueltyfree #greenblogger #bblogger #discoverunder5k #duurzaam #sustainable #organic #gekregen #weledaambassadeur #instabeauty #inspiration

Follow Me!