Duurzame lifestyle Vega(n) Food

Healthbox Augustus – Healthy Summer Mix

HEALTHBOX AUGUSTUS

De Healthbox van deze maand staat in het teken van een gezonde en zonnige zomer. Kijk je met mij mee naar de inhoud van de Healthy Summer Mix editie?

 

Healthbox augustus – Healthy Summer Mix editie

Het is iedere maand weer een feestje om de Healthbox te openen, want het is altijd weer een verrassing wat er in de box zit. Het enige product dat er altijd standaard in zit, is een multivitamine van Orthica. En dat is eigenlijk wel ontzettend handig, want op deze manier hoef je dit niet nog eens los aan te schaffen.

De Healthbox staat deze maand in het teken van de zomer. Ik ben benieuwd wat er allemaal in zit!

HEALTHBOX AUGUSTUS

Ik zie een aantal voor mij bekende producten, maar ook merken die nieuw voor mij zijn. Ik zal ze één voor één toelichten.

IMG_20160823_153545490

Orthica Multi Energie (€15,50) en Orthica Vitamine C 250 (€15,95)

De eerste producten die ik pak zijn de producten van Orthica. De Multi Energie zit iedere maand in de Healthbox, dus dat is inmiddels een bekend product voor ons. Daarnaast vind je deze maand van Orthica Vitamine C kauwtabletten. Allereerst: yay voor kauwtabletten! Ik vind kauwtabletten persoonlijk altijd een stuk fijner dan pillen slikken. Deze vitamine c kauwtabletten heb ik inmiddels al in gebruik genomen. Een beetje extra weerstand kan nooit kwaad.

Aspire Health Drinks

Aspire Health Drinks (€1,90 per stuk)

Ha, leuk, deze drankjes ken ik, want ik heb er destijd al een review over Aspire geschreven. Ben ik blij mee, want ik vind de drankjes erg lekker. Leuk om ze hier weer tegen te komen! Aspire Health Drink is een energie drankje zonder suiker en calorieën, maar mét gezonde ingrediënten. Een veel gezonder alternatief dan Red Bull wat mij betreft.

kneipp body mousse morning kiss

Kneipp Body Mousse Morning Kiss (€9,99)

Leuk een Kneipp body mousse! Een beauty product waar ik nog niet eerder kennis mee gemaakt heb. We kennen allemaal haarmousse en shower foams, maar mousse als bodylotion? Nope dat is echt nieuw voor mij. Ik vind het een leuk en verrassend product, weer eens wat anders. Ruikt ook lekker. Ik zal dit product opzij zetten voor een winactie, omdat ik mijn voorraadkast wat leger wil hebben.

Healthbox Protein packed bar

Eat Natural – Protein Reep (€1,50)

Zo af en toe is een reep toch wel erg lekker als tussendoortje, zo ook de proteine reep van Eat Natural. Deze reep is glutenvrij, rijk aan eiwitten, bevat geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Met pinda, cacao en honing. Ik heb deze reep inmiddels opgegeten en het smaakte me erg goed 😉

Steviala stevia druppels perzik

Steviala Limonade en Dessertdruppels Perzik (€8,95)

Ik moet eerlijk bekennen dat stevia niet aan mij besteed is. Ik hou er niet van, ik vind de nasmaak van stevia gewoon echt niet lekker. Maar goed, that’s me. Ik weet dat stevia een populair product is, dus waarschijnlijk ligt dat puur aan mij 🙂 Deze stevia druppels kan je gebruiken om limonade van te maken. Gewoon drie druppels in een glas water doen en je suikervrije limonade met perziksmaak is klaar. Daarnaast zijn deze druppels ook in een smoothie, dessert, yoghurt, kwark, etc te gebruiken. Zoals ik al zei is dit product niet echt wat voor mij, maar ik kan ongetwijfeld een ander er wél erg blij mee maken.

mister flavor healthbox

Mister Flavor Kruiden (€5,99 per stuk)

Tot slot behoort de Healthbox twee kruidenmixen te bevatten van Mister Flavor. Helaas heb ik er maar één ontvangen. Sweet Lemon is een frisse smaak combinatie van knoflook en citroen voor over vis, groente en diverse salades. Er hoort ook een Smokey Honey kruidenmix bij te zitten, maar deze ontbreekt. Jammer, maar het blijft natuurlijk mensenwerk, dus een foutje kan altijd gebeuren. Gewoon even mailen met de klantenservice en dan wordt het zo voor je opgelost.

Voor maar 24,95 euro heb je ook een Healthbox in huis. De totaalwaarde van deze box? Deze is rond de 67 euro. Een mooie deal als je het mij vraagt! Voor meer informatie verwijs ik je graag door naar Healthbox.nl

Welke product uit deze Healthbox spreekt jou het meest aan?

Dit artikel bevat een product dat door een bedrijf opgestuurd is ter review. 

 

Previous Post
25 augustus 2016
Next Post
25 augustus 2016

2 Comments

 • Claire Codi

  Leuke box! Handig om nieuwe dingen te ontdekken 🙂

 • Kim

  Ik heb een zwak voor dit soort boxen. Mooie inhoud!

Leave a Reply

Instagram

 • Drie jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met @flowcosmetics.benelux en ik was direct verkocht. Ook hun serum foundation en conditioner bar zijn echte aanraders! Meer over deze producten lees je via #linkinbio. Wil je deze producten ook eens proberen? Met kortingscode 'greenblush' ontvang je tijdelijk 15% korting! 💚#flowcosmetics #naturalbeauty #crueltyfree #thepowerofmakeup #makeup #bbloggers #review #vegan #skincare #cosmetics #greenblogger #organic #finland #zerowaste #zerowastebeauty #beauty #veganbeauty #foundation #serum #dutchblogger #instadaily #coupon #gekregen #kortingscode #ecobeauty #greenlifestyle #dierproefvrij
 • Sint gaat op 5 december aan alle kinderen cadeautjes uitdelen, maar kan helaas niet aan iedereen bloed weggeven, terwijl dat juist zo hard nodig is. Daarom steun ik Sanquin en heb ik mij aangemeld als bloeddonor ❤ Overweeg jij ook bloeddonor te worden? Meld je dan aan via de website van #sintzoektje (zie #linkinbio) #sinthierbenik #sanquin #bloeddonor #bloedgeven #bloedbank #bloedgevendoetleven #sinterklaas #geven #redeenleven #collab
 • Ik maakte van de week deze lasagne en oeh, hij smaakte erg goed! In plaats van 'gewone' lasagne heb ik pompoenlasagne gebruikt. Dit zijn in feite dunne plakjes pompoen, maar het werkt erg goed als vervanger. Lekker met spinazie en kaas, bijvoorbeeld ricotta! Als saus heb ik Verspil-me-nietjes pastabasis met 96% groente gebruikt. Dit een saus op basis van minder perfecte groente, maar die uiteraard net zo lekker smaken. Met het Verspil-me-nietjes concept wil supermarkt Lidl voedselverspilling tegengaan én kunnen wij een gezonde maaltijd op tafel zetten 🌍💚 Het recept vind je via #linkinbio! #pastabasis #verspilmenietje #makkelijkgezondemaaltijd #verspillingsvrij #snellepasta #pumpkin #lasagne #lowcarb #vega #vegetarian #recipe #instafood #foodpic #dinner #recept #healthymeal #healthyfood #koolhydraatarm #pompoenlasagne #pompoen #collab #comfortfood
 • 😍😍😍 @woocares scented candles, room sprays and diffusers 💚#linkinbio #woocares #worldsofopportunities #amsterdam #review #scent #candle #homescents #tranquility #gift #christmas #present #gekregen #greenblogger #homedecor #scentedcandles #sustainable #discoverunder5k #instadaily #picoftheday #candles #diffuser #roomspiration #roomspray #handmade #loveit #musthave
 • ❤️ the vibe of Berlin. The people here are awesome and we really had a great time. Too bad it's time to go home now, though I can't wait to see my family again 😘#berlin #berlijn #friends #citytrip #instatravel #travel #berlinwall #berlinwallart #goodvibes #art #eastsidegallery #discoverunder5k #city #deutschland
 • Berliner Mauer East Side Gallery#berlin #berlijn #berlinwallart #eastsidegallery #holiday #art #graffiti #berlijnsemuur #deutschland #germany #discoverunder5k #instatravel #citytrip #travel #instadaily #picoftheday

Follow Me!