Green beauty Review

Green Energy Organics Roll-on Spot Control

Green Energy Organics | Anti- onzuiverheden roller

Na de kerstdagen zat ik plotseling helemaal onder de puistjes. Niet zo gek, als je je bedenkt dat ik de afgelopen tijd naar verhouding veel meer vet en suiker gegeten heb dan normaal. Ik heb ooit ergens gelezen dat voeding geen invloed heeft op acne. Nou, je kan mij een hoop vertellen, maar daar geloof ik dus he-le-maal niks van! Het was voor mij al lang geleden dat ik last van puistjes had. Ik denk dat het voor het laatst vóór mijn zwangerschappen was. Zo’n 5 jaar geleden dus. Tijd om de Roll-on Spot Control van Green Energy Organics erbij te pakken.

Green Energy Organics komt oorspronkelijk uit Italië, maar het begint nu in Nederland ook steeds bekender te worden. Ik kende deze biologische producten nog niet uit eigen ervaring. Wel vind ik alle verpakkingen er luxe en prachtig uitzien!

De Anti Onzuiverheden Roller* (oftewel Roll-on Spot Control €12,90 voor 10 ml) is één van de producten uit de jongeren lijn van Green Energy Organics. Deze productlijn bevat vijf producten (te weten: micellar water, een scrubmasker, een matterende gezichtscrème, een roller om poriën te verfijnen én deze roller bij onzuiverheden). Producten voor de (jonge) onzuivere huid, wat last heeft van puistjes, acne en een glimmende vette huid.

Toegegeven, ik ben geen jongere meer. Mijn huid is dan ook over het algemeen helemaal niet vet en onzuiver. Maar deze plotselinge uitbraak had toch echt even een grondige aanpak nodig. Tijd om te testen!

Ik reinig mijn gezicht ‘s avonds zoals ik dat normaal gesproken ook doe en breng daarna de roller aan over de onzuiverheden in mijn gezicht. Mijn eerste indruk: Het product ruikt verrukkelijk!! Woah, dat had ik totaal niet verwacht! Ik ging er vanuit dat het een kruidige geur zou zijn, dat het naar tea tree zou ruiken of iets dergelijks, maar niets is minder waar. Het product ruikt heerlijk bloemig: een combinatie van driekleurig viooltjes, gentiaan, lavendel en clementines. Het product is vloeibaar en doorzichtig, je ziet het dus niet op je gezicht zitten. Wat ik overigens erg prettig vind. Wel voelt het een beetje plakkerig aan, maar dat trekt snel weg.

Green Energy Organics | Roll on Spot Control, Anti-onzuiverheden rollerDe volgende ochtend lijk ik al wat verbetering te zien. Yay, fijn! Ik spring onder de douche, gebruik een face wash en gebruik daarna de roller weer. Ik laat het maar even intrekken voordat ik mijn dagcrème gebruik. Ik twijfel of ik mijn concealer en foundation aan moet brengen, omdat ik dan de onzuiverheden weer dichtsmeer. Ik besluit het toch maar wel te doen, omdat ik een afspraak heb vandaag en een beetje goed voor de dag wil komen.

Naarmate de dag vordert, voel ik dat de puistjes kleiner en minder zijn geworden. Mijn huid ziet er egaler uit. Toch voelt het niet droog aan, daar ben ik wel verbaasd over. Vroeger smeerde ik namelijk tandpasta op mijn gezicht wanneer ik last van puistjes had, want dat droogt namelijk de puistjes uit 🙂 Dit voelt helemaal niet zo. Voordat ik ga slapen breng ik nogmaals het product aan, nadat ik mijn gezicht gereinigd heb.

De volgende ochtend is zie ik dat de puistjes zo goed als verdwenen zijn! Wat geweldig! Wat mij betreft helpt de roller absoluut om de puistjes sneller te laten verdwijnen!

Green Energy Organics | Roll on Spot Control, Anti-onzuiverheden roller

Ingrediënten:
Aqua (Water), Citrus Clementina (Clementine) Fruit Extract, Glycerin, Gentiana Lutea Root Extract, Arctium Lappa Extract, Viola Tricolor Extract,Benzyl Alcohol Dehydroacetic Acid, Lavandula Angustifolia (Lavander) Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Oil, Caprylyl/Capryl Glucoside,Linalool,Limonene. Natuurlijke ingrediënten! <3

Pluspunten:
– mooie, luxe verpakking
– natuurlijke en biologische ingrediënten
– product werkt snel en effectief!
– droogt de huid niet uit
– goede prijs/kwaliteit verhouding
– handige roller, werkt hygiënisch.

Minpunten:
Geen. Ik kan serieus niks bedenken!

Dit product is wat mij betreft een dikke aanrader en zou best wel eens tot de favorieten van 2015 kunnen gaan behoren. 

Kende jij Green Energy Organics al?

*Dit product is door een bedrijf ter review opgestuurd

Previous Post
8 januari 2015
Next Post
8 januari 2015

No Comments

  Leave a Reply

  Instagram

  • Drie jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met @flowcosmetics.benelux en ik was direct verkocht. Ook hun serum foundation en conditioner bar zijn echte aanraders! Meer over deze producten lees je via #linkinbio. Wil je deze producten ook eens proberen? Met kortingscode 'greenblush' ontvang je tijdelijk 15% korting! 💚#flowcosmetics #naturalbeauty #crueltyfree #thepowerofmakeup #makeup #bbloggers #review #vegan #skincare #cosmetics #greenblogger #organic #finland #zerowaste #zerowastebeauty #beauty #veganbeauty #foundation #serum #dutchblogger #instadaily #coupon #gekregen #kortingscode #ecobeauty #greenlifestyle #dierproefvrij
  • Sint gaat op 5 december aan alle kinderen cadeautjes uitdelen, maar kan helaas niet aan iedereen bloed weggeven, terwijl dat juist zo hard nodig is. Daarom steun ik Sanquin en heb ik mij aangemeld als bloeddonor ❤ Overweeg jij ook bloeddonor te worden? Meld je dan aan via de website van #sintzoektje (zie #linkinbio) #sinthierbenik #sanquin #bloeddonor #bloedgeven #bloedbank #bloedgevendoetleven #sinterklaas #geven #redeenleven #collab
  • Ik maakte van de week deze lasagne en oeh, hij smaakte erg goed! In plaats van 'gewone' lasagne heb ik pompoenlasagne gebruikt. Dit zijn in feite dunne plakjes pompoen, maar het werkt erg goed als vervanger. Lekker met spinazie en kaas, bijvoorbeeld ricotta! Als saus heb ik Verspil-me-nietjes pastabasis met 96% groente gebruikt. Dit een saus op basis van minder perfecte groente, maar die uiteraard net zo lekker smaken. Met het Verspil-me-nietjes concept wil supermarkt Lidl voedselverspilling tegengaan én kunnen wij een gezonde maaltijd op tafel zetten 🌍💚 Het recept vind je via #linkinbio! #pastabasis #verspilmenietje #makkelijkgezondemaaltijd #verspillingsvrij #snellepasta #pumpkin #lasagne #lowcarb #vega #vegetarian #recipe #instafood #foodpic #dinner #recept #healthymeal #healthyfood #koolhydraatarm #pompoenlasagne #pompoen #collab #comfortfood
  • 😍😍😍 @woocares scented candles, room sprays and diffusers 💚#linkinbio #woocares #worldsofopportunities #amsterdam #review #scent #candle #homescents #tranquility #gift #christmas #present #gekregen #greenblogger #homedecor #scentedcandles #sustainable #discoverunder5k #instadaily #picoftheday #candles #diffuser #roomspiration #roomspray #handmade #loveit #musthave
  • ❤️ the vibe of Berlin. The people here are awesome and we really had a great time. Too bad it's time to go home now, though I can't wait to see my family again 😘#berlin #berlijn #friends #citytrip #instatravel #travel #berlinwall #berlinwallart #goodvibes #art #eastsidegallery #discoverunder5k #city #deutschland
  • Berliner Mauer East Side Gallery#berlin #berlijn #berlinwallart #eastsidegallery #holiday #art #graffiti #berlijnsemuur #deutschland #germany #discoverunder5k #instatravel #citytrip #travel #instadaily #picoftheday

  Follow Me!