Green beauty Review

Green Energy Organics Roll-on Spot Control

Green Energy Organics | Anti- onzuiverheden roller

Na de kerstdagen zat ik plotseling helemaal onder de puistjes. Niet zo gek, als je je bedenkt dat ik de afgelopen tijd naar verhouding veel meer vet en suiker gegeten heb dan normaal. Ik heb ooit ergens gelezen dat voeding geen invloed heeft op acne. Nou, je kan mij een hoop vertellen, maar daar geloof ik dus he-le-maal niks van! Het was voor mij al lang geleden dat ik last van puistjes had. Ik denk dat het voor het laatst vóór mijn zwangerschappen was. Zo’n 5 jaar geleden dus. Tijd om de Roll-on Spot Control van Green Energy Organics erbij te pakken.

Green Energy Organics komt oorspronkelijk uit Italië, maar het begint nu in Nederland ook steeds bekender te worden. Ik kende deze biologische producten nog niet uit eigen ervaring. Wel vind ik alle verpakkingen er luxe en prachtig uitzien!

De Anti Onzuiverheden Roller* (oftewel Roll-on Spot Control €12,90 voor 10 ml) is één van de producten uit de jongeren lijn van Green Energy Organics. Deze productlijn bevat vijf producten (te weten: micellar water, een scrubmasker, een matterende gezichtscrème, een roller om poriën te verfijnen én deze roller bij onzuiverheden). Producten voor de (jonge) onzuivere huid, wat last heeft van puistjes, acne en een glimmende vette huid.

Toegegeven, ik ben geen jongere meer. Mijn huid is dan ook over het algemeen helemaal niet vet en onzuiver. Maar deze plotselinge uitbraak had toch echt even een grondige aanpak nodig. Tijd om te testen!

Ik reinig mijn gezicht ‘s avonds zoals ik dat normaal gesproken ook doe en breng daarna de roller aan over de onzuiverheden in mijn gezicht. Mijn eerste indruk: Het product ruikt verrukkelijk!! Woah, dat had ik totaal niet verwacht! Ik ging er vanuit dat het een kruidige geur zou zijn, dat het naar tea tree zou ruiken of iets dergelijks, maar niets is minder waar. Het product ruikt heerlijk bloemig: een combinatie van driekleurig viooltjes, gentiaan, lavendel en clementines. Het product is vloeibaar en doorzichtig, je ziet het dus niet op je gezicht zitten. Wat ik overigens erg prettig vind. Wel voelt het een beetje plakkerig aan, maar dat trekt snel weg.

Green Energy Organics | Roll on Spot Control, Anti-onzuiverheden rollerDe volgende ochtend lijk ik al wat verbetering te zien. Yay, fijn! Ik spring onder de douche, gebruik een face wash en gebruik daarna de roller weer. Ik laat het maar even intrekken voordat ik mijn dagcrème gebruik. Ik twijfel of ik mijn concealer en foundation aan moet brengen, omdat ik dan de onzuiverheden weer dichtsmeer. Ik besluit het toch maar wel te doen, omdat ik een afspraak heb vandaag en een beetje goed voor de dag wil komen.

Naarmate de dag vordert, voel ik dat de puistjes kleiner en minder zijn geworden. Mijn huid ziet er egaler uit. Toch voelt het niet droog aan, daar ben ik wel verbaasd over. Vroeger smeerde ik namelijk tandpasta op mijn gezicht wanneer ik last van puistjes had, want dat droogt namelijk de puistjes uit 🙂 Dit voelt helemaal niet zo. Voordat ik ga slapen breng ik nogmaals het product aan, nadat ik mijn gezicht gereinigd heb.

De volgende ochtend is zie ik dat de puistjes zo goed als verdwenen zijn! Wat geweldig! Wat mij betreft helpt de roller absoluut om de puistjes sneller te laten verdwijnen!

Green Energy Organics | Roll on Spot Control, Anti-onzuiverheden roller

Ingrediënten:
Aqua (Water), Citrus Clementina (Clementine) Fruit Extract, Glycerin, Gentiana Lutea Root Extract, Arctium Lappa Extract, Viola Tricolor Extract,Benzyl Alcohol Dehydroacetic Acid, Lavandula Angustifolia (Lavander) Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Oil, Caprylyl/Capryl Glucoside,Linalool,Limonene. Natuurlijke ingrediënten! <3

Pluspunten:
– mooie, luxe verpakking
– natuurlijke en biologische ingrediënten
– product werkt snel en effectief!
– droogt de huid niet uit
– goede prijs/kwaliteit verhouding
– handige roller, werkt hygiënisch.

Minpunten:
Geen. Ik kan serieus niks bedenken!

Dit product is wat mij betreft een dikke aanrader en zou best wel eens tot de favorieten van 2015 kunnen gaan behoren. 

Kende jij Green Energy Organics al?

*Dit product is door een bedrijf ter review opgestuurd

No Comments

Ik schrijf op greenblush.nl over green beauty, duurzame lifestyle, gezondheid, vega(n) voeding en minimalisme.

Previous Post
8 januari 2015
Next Post
8 januari 2015

No Comments

  Leave a Reply

  Instagram

  • Ben je op zoek naar duurzame cadeau inspiratie? De amandel giftset van @weledanl is het perfecte duurzame kerstcadeau 💚 . . . #weleda @weledanl #weledawinterproof #christmas #gift #present #xmas #xmastree #kerst #giftset #kerstmis #almond #amandel #greenbeauty #ecobeauty #crueltyfreebeauty #crueltyfree #greenblogger #bblogger #discoverunder5k #duurzaam #sustainable #organic #gekregen #weledaambassadeur #instabeauty #inspiration
  • Berry red, rose of nude, welke tint kies jij?De getinte lip balm van @weledanl beschermt en verzorgt je lippen én geeft een subtiel kleurtje! En ben je meteen winterproof 💚 . . . #weleda #weledaambassadeur #weledawinterproof #vegan #vegancosmetics #veganbeauty #crueltyfree #crueltyfreebeauty #dierproefvrij #greenblogger #dutchblogger #greenlifestyle #vegansofig #ecobeauty #naturalbeauty #organic #cleanbeauty #cleanlifestyle #conscious #consciouslifestyle #gekregen #discoverunder10k #bbloggers #flatlay #instabeauty #instadaily #picoftheday
  • 💚 the colours 🍁🍂🌱🍃 . . . #herfst #autumn #fall #leafs #colours #colors #garden #view #nature #walk #hike #littlehouse #holland #greenblogger #dutchblogger #discoverunder5k
  • Bij mij op het werk is het momenteel topdrukte. Niet erg, maar wel veel rennen en vliegen dus. 's avonds een voetenbadje met @weledanl Zilverspar verkwikkingsbad doet wonderen! Niet alleen fijn bij vermoeide voeten, maar het verfrist ook je mind. De opwekkende geur is overigens ook fijn bij verkoudheid 💚 . . . #weleda #geurenvanweleda #weledaambassadeur #bath #pine #crueltyfree #zen #relax #wellness #wellnessmoment #loveit #greenblogger #greenlifestyle #picoftheday #instadaily #discoverunder5k #eco #ecobeauty #cleanbeauty #conscious #gekregen
  • WINACTIE 💚 Ben je op zoek naar een fijne, milde en natuurlijke deodorant? Dan kan ik de deocrème van @theohmcollection van harte aanbevelen! Lees mijn review in #linkinbio en maak kans op een setje bestaande uit twee geuren! . . #winactie #theohmcollection #natural #deodorant #bbloggers #greenbeauty #ecobeauty #naturalbeauty #scents #discoverunder5k #flatlay #crueltyfree #crueltyfreebeauty #fresh #ohm #zen #greenlifestyle #greenblogger #conscious #cleanbeauty #clean
  • Bekende geuren van @weledanl, in (bijna) alle kleuren van de 🌈! De Lavendel en Arnica douchecrèmes zijn mijn favoriet! Lavendel vind ik fijn na een drukke werkdag, het is een heerlijke, ontspannende geur. En Arnica gebruik ik graag 's morgens of na het sporten. Deze geur is kruidig, fris en activerend. Verder zie je nog Rozen douchecrème, granaatappel bodyolie, duindoorn douchecrème, citroen deo en zilverspar badmelk. Oh en een handig herbruikbaar tasje! Wat is jouw favoriete geur? . . . #geurenvanweleda #weledaambassadeur #weleda #vegan #crueltyfree #scents #natural #greenbeauty #ecobeauty #natrue #naturalbeauty #veganbeauty #bath #bblogger #beautyblog #greenblogger #gekregen #dutchblogger #discoverunder5k #natrue

  Follow Me!