Green Energy Organics | Anti- onzuiverheden roller
Green beauty Review

Green Energy Organics Roll-on Spot Control

Na de kerstdagen zat ik plotseling helemaal onder de puistjes. Niet zo gek, als je je bedenkt dat ik de afgelopen tijd naar verhouding veel meer vet en suiker gegeten heb dan normaal. Ik heb ooit ergens gelezen dat voeding geen invloed heeft op acne. Nou, je kan mij een hoop vertellen, maar daar geloof ik dus he-le-maal niks van! Het was voor mij al lang geleden dat ik last van puistjes had. Ik denk dat het voor het laatst vóór mijn zwangerschappen was. Zo’n 5 jaar geleden dus. Tijd om de Roll-on Spot Control van Green Energy Organics erbij te pakken.

Green Energy Organics

Green Energy Organics komt oorspronkelijk uit Italië, maar het begint nu in Nederland ook steeds bekender te worden. Ik kende deze biologische producten nog niet uit eigen ervaring. Wel vind ik alle verpakkingen er luxe en prachtig uitzien!

De Anti Onzuiverheden Roller* (oftewel Roll-on Spot Control €12,90 voor 10 ml) is één van de producten uit de jongeren lijn van Green Energy Organics. Deze productlijn bevat vijf producten (te weten: micellar water, een scrubmasker, een matterende gezichtscrème, een roller om poriën te verfijnen én deze roller bij onzuiverheden). Producten voor de (jonge) onzuivere huid, wat last heeft van puistjes, acne en een glimmende vette huid.

Toegegeven, ik ben geen jongere meer. Mijn huid is dan ook over het algemeen helemaal niet vet en onzuiver. Maar deze plotselinge uitbraak had toch echt even een grondige aanpak nodig. Tijd om te testen!

Mijn ervaring met de anti puistjes roller van Green Energy Organics

Ik reinig mijn gezicht ’s avonds zoals ik dat normaal gesproken ook doe en breng daarna de roller aan over de onzuiverheden in mijn gezicht. Mijn eerste indruk: Het product ruikt verrukkelijk!! Woah, dat had ik totaal niet verwacht! Ik ging er vanuit dat het een kruidige geur zou zijn, dat het naar tea tree zou ruiken of iets dergelijks, maar niets is minder waar. Het product ruikt heerlijk bloemig: een combinatie van driekleurig viooltjes, gentiaan, lavendel en clementines. Het product is vloeibaar en doorzichtig, je ziet het dus niet op je gezicht zitten. Wat ik overigens erg prettig vind. Wel voelt het een beetje plakkerig aan, maar dat trekt snel weg.

Green Energy Organics | Roll on Spot Control, Anti-onzuiverheden roller

Yes, resultaat!

De volgende ochtend lijk ik al wat verbetering te zien. Yay, fijn! Ik spring onder de douche, gebruik een face wash en gebruik daarna de roller weer. Ik laat het maar even intrekken voordat ik mijn dagcrème gebruik. Ik twijfel of ik mijn concealer en foundation aan moet brengen, omdat ik dan de onzuiverheden weer dichtsmeer. Ik besluit het toch maar wel te doen, omdat ik een afspraak heb vandaag en een beetje goed voor de dag wil komen.

Naarmate de dag vordert, voel ik dat de puistjes kleiner en minder zijn geworden. Mijn huid ziet er egaler uit. Toch voelt het niet droog aan, daar ben ik wel verbaasd over. Vroeger smeerde ik namelijk tandpasta op mijn gezicht wanneer ik last van puistjes had, want dat droogt namelijk de puistjes uit 🙂 Dit voelt helemaal niet zo. Voordat ik ga slapen breng ik nogmaals het product aan, nadat ik mijn gezicht gereinigd heb.

De volgende ochtend is zie ik dat de puistjes zo goed als verdwenen zijn! Wat geweldig! Wat mij betreft helpt de roller absoluut om de puistjes sneller te laten verdwijnen!

Green Energy Organics | Roll on Spot Control, Anti-onzuiverheden roller

Ingrediënten

Aqua (Water), Citrus Clementina (Clementine) Fruit Extract, Glycerin, Gentiana Lutea Root Extract, Arctium Lappa Extract, Viola Tricolor Extract,Benzyl Alcohol Dehydroacetic Acid, Lavandula Angustifolia (Lavander) Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Oil, Caprylyl/Capryl Glucoside,Linalool,Limonene. 

Pluspunten:

  • mooie, luxe verpakking
  • natuurlijke en biologische ingrediënten
  • product werkt snel en effectief!
  • droogt de huid niet uit
  • goede prijs/kwaliteit verhouding
  • handige roller, werkt hygiënisch.

Minpunten

Helaas is dit merk niet meer in Nederland verkrijgbaar. Ben je op zoek naar producten tegen acne of puistjes? BIj De Online Drogist vind je een ruim aanbod aan anti-acne verzorging.

Kende jij Green Energy Organics al?

*Dit product is door een bedrijf ter review opgestuurd

Meer anti acne
Yun probiotherapy
Kurkuma masker

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply