Fajah skincare
Persoonlijk

Behind the scenes: vakantie, contractverlenging en toffe blogdingen

Hoi allemaal! Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat ik een blog heb geschreven. Tsja, wat zal ik zeggen? Het was extra druk op het werk, waardoor ik even géén energie had om ’s avonds nog artikelen te schrijven. Bovendien had ik behoefte aan een break, zodat ik even de volle aandacht aan andere zaken kon besteden die óók belangrijk zijn. Geen big deal verder, want ik heb een aantal prima weken achter de rug. Nu heb ik eindelijk zelf vakantie en heb ik ook weer zin om weer lekker te gaan bloggen. En dat is maar goed ook, want ik heb ontzettend veel leuke dingen te vertellen en producten om te reviewen! Vandaag laat ik jullie kort zien waar ik de afgelopen tijd mee bezig ben geweest. 

Hoera, vakantie!

Yes, eindelijk vakantie! Alhoewel we niet weggaan dit jaar, vermaken we ons prima. Heerlijk om ’s ochtends wakker te worden en je te bedenken wat je wilt gaan doen vandaag. Gelukkig is het nu mooi weer en woon ik om de hoek van bos, duinen en strand en zijn we naar de kermis geweest. Vervelen doen wij zeker niet! En zielig ben ik ook niet, aangezien ik de afgelopen maand 2x een weekendje weg ben geweest.

IMG_20160809_193448

Contractverlenging!

Twee dagen voordat ik met vakantie ging, kreeg ik op mijn werk een nieuw arbeidscontract onder mijn neus geschoven: mijn contract is verlengd met een jaar! En yes, daar ben ik uiteraard ontzettend blij mee! Ik werk als SEO- en contentspecialist en ik heb het daar ontzettend naar mijn zin. De hele dag schrijven, naar data gegevens kijken en reclame campagnes helpen verzinnen, I love it!

Klussen in huis

De afgelopen weken ben ik hier in huis druk bezig geweest met schilderen, behangen en spullen opruimen en wegdoen. We hebben bij de Ikea twee kasten gekocht, waar we het speelgoed van de kinderen in kunnen opbergen. Dat ruimt lekker op zeg! Ook zijn we de Action geweest, waar we onder andere een kruidenkastje en een nieuw pedaalemmer voor de keuken hebben gekocht. Nog even en dan zijn we helemaal klaar. Lekker alles weer schoon, fris en opgeruimd. Heerlijk!

Slow & steady: -5kg!

Weet je nog dat ik tijd geleden vertelde dat ik 25 kg wil afvallen? Inmiddels ben ik daar 5 kg van kwijt! Het gaat heel rustig, maar hey, het gaat eraf en dat is wat telt. Wel heb ik gemerkt dat ik toch echt meer moet sporten, want dat heeft mijn lijf wel nodig. Ik ben inmiddels begonnen met aquarobics, dat doe ik 1x per week, samen met twee vriendinnen. Een mooi begin. Ik wil dit gaan uitbreiden met fitness in de sportschool. Ik weet uit eigen ervaring dat ik pas écht goed resultaat behaal als ik veel ga sporten. Het is vooral een kwestie van daadwerkelijk doen…

Wie Is De Mol DIY

Vrienden van mij zijn grote fans van het tv-progamma Wie Is De Mol en ze organiseren daarom ieder jaar een DIY WIDM weekend, waarbij het programma nabootsen. Ik heb het programma zelf nog nooit (echt, nog nooit) gezien, maar ik besloot dit jaar mee te doen, want het leek me wel erg tof. En wow, wat was dat ontzettend gaaf zeg! Het is jammer dat ik geen foto’s van het weekend mocht maken, telefoons moesten namelijk ingeleverd worden. We hadden géén idee wat ons te wachten stond en wie er allemaal meedeed, zo spannend! We zijn naar diverse locaties geweest, zoals de bunkers in IJmuiden (echt creepy!), waar we allerlei opdrachten kregen zodat we de mol konden ontrafelen. Het zat ingenieus in elkaar en man, wat was dat allemaal intens spannend. Zeker de afvalrondes! Uiteindelijk ben ik 4e geworden. Niet gewonnen dus, maar hey, het is zeker voor herhaling vatbaar. Volgend jaar doe ik weer graag mee!

bunker

Toffe blogdingen!

Het grappige is dat ondanks dat ik niet veel geblogd heb afgelopen tijd, dit geen effect heeft gehad op mijn bezoekersaantallen. Sterker nog: deze zijn zelfs gestegen! En heel eerlijk? Stiekem vind ik dit wel erg fijn, de druk om iedere dag iets te moeten plaatsen is dus blijkbaar ongegrond. Ik hoef dus niet te bloggen omdat het moet, maar gewoon, omdat ik daar zin in heb. En dat is een veel fijner uitgangspunt 🙂

En echt oh, wat heb ik toch leuke blog gerelateerde dingen meegemaakt de afgelopen weken. Ik mocht een aantal weken geleden op yoga weekend met Zenzo Yoga (daarover binnenkort meer!), ontmoette ik Fajah Lourens (ook daarover binnenkort meer) en heb ik mooie producten ontvangen om te reviewen, zelfs helemaal uit Zweden. Ook staan er twee winacties op het programma.

IMG_20160803_174210

Ik moet mezelf echt knijpen af en toe, zo bizar hoe de dingen momenteel op mijn pad komen. Het voelt wat onwerkelijk en soms raak ik een beetje overspoeld door al deze gebeurtenissen. Alsof een deur dat eerst op een kier stond, nu wagenwijd open is gezet. Voor iemand die er niet van houdt om op te vallen en lichtelijk introvert is, is dat best wel een dingetje haha. Ik had in ieder geval nooit van tevoren kunnen bedenken dat ik zulke toffe dingen mag meemaken en ik ben daar mega dankbaar voor!

Hoe gaat het met jou? Heb jij al vakantie (gehad)?

You Might Also Like...

4 Comments

 • Inge
  18 augustus 2016 at 10:05

  Wat een heerlijk nieuws allemaal zeg! Ontzettend fijn! Heel gaaf dat je toffe dingen mag doen voor je blog. Ik merk dat nu ik blog waarover ik wil bloggen, bezoekers en reacties juist uitblijven. Het tegenovergestelde dus, haha!

 • Mariëlle
  18 augustus 2016 at 13:19

  Zo zie je maar… als je je focust op de goede dingen komen die ook weer terug op je pad. Super fijn nieuws allemaal en dus ook veel leuke dingen in het vooruitzicht!

 • Natasja
  18 augustus 2016 at 19:46

  Leuk om weer van je te horen Marieke. Wat een mooie dingen maak je allemaal mee, ik kijk er naar uit om erover te lezen. Geniet nog lekker van je vakantie!

 • Melike
  18 augustus 2016 at 23:49

  Wat super leuk! Ik zou ook echt even mezelf moeten knijpen hihi

Leave a Reply