Green beauty

Unboxing Hello Box Juni 2015

unboxing hello box juni 2015

Het mag dan inmiddels al juli wezen, maar dat mag de pret niet drukken, toch? Vorige week ontving ik de Hello Box, een nieuwe maandelijkse box vol fullsize beauty producten! Ik bestelde de box, nadat ik op de site van Curvacious een review had gelezen. 

Het concept van de beauty boxen is zeker niet nieuw, dus het vergt mijns inziens behoorlijk wat moed om een nieuwe beautybox op de markt te zetten. Wat deze box anders dan anderen maakt is dat alle beautyproducten fullsize zijn, maar ook nog eens grotendeels natuurlijk, handgemaakt en in eigen beheer uitgebracht zijn. En niet te vergeten: ze hebben een uber schattige verpakking! De verpakking, ja daar viel ik als een blok voor toen ik de review en prachtige foto’s van Desirée zag. Want zeg nou zelf, de doos alleen al is toch al helemaal geweldig? Na mijn teleurstellende beautybox van enkele weken geleden, besloot ik de Hello Box een kans te geven. Lees je mee wat allemaal in deze box zat?

Unboxing Hello Box Juni 2015

unboxing hello box juni 2015

Allereerst de leuke goodies die aan de box toegevoegd zijn. Dit zijn de zogenaamde extraatjes die al helemaal geweldig zijn! Zo bevatte de box onder andere een ansichtkaart, een pen, schattige post-its, washi tape en een bookmark clip.

hellobox3

Unboxing Hello Box Juni 2015: Bathora Satsuma Body Milk

Het eerste beautyproduct wat ik in de Hello Box tegenkom, is de Bathora Satsuma Body Milk (€ 14,95, 200 ml) . De geur van de bodymilk is aangenaam aanwezig en blijft zeker een paar uur hangen. Het ruikt zoet en fris naar sinaasappels. Een fijne zomergeur!

hellobox4

Wat me direct opvalt is dat de body milk behoorlijk dun van structuur is. Het loopt snel uit over mijn hand, het is haast vloeibaar. Op zich geen punt, want in de zomer gebruik ik toch geen zware body butters, maar wel iets om rekening mee te houden. De body milk trekt snel in en maakt mijn huid lekker zacht wat niet plakkerig aanvoelt. Het fijne van de bodymilk is daarnaast dat deze grotendeels natuurlijk is.

hellobox5

Unboxing Hello Box Juni 2015: Magnolia Hand Crème

Magnolia handcrème (€ 9,95 voor 30 ml) is een fijne, volle handcrème wat onmiskenbaar bloemig naar magnolia ruikt. Ik vind de geur erg aangenaam, het is weer wat anders dan anders. De handcrème maakt mijn handen lekker zacht, ik vind hem erg fijn werken. Wat ik overigens wél echt erg jammer vind, is dat een groot deel van de ingredienten weggevallen zijn op de verpakking. Het is nauwelijks leesbaar, waardoor ik niet goed kan beoordelen wat erin zit. Een goede vriendin van mij bijvoorbeeld, moet gewoon weten wat in een product zit, want anders kan zij het niet gebruiken. Ze reageert namelijk op bepaalde ingrediënten behoorlijk allergisch en wilt daarom geen risico lopen. Dat geldt uiteraard voor meer mensen, want ze zal echt de enige niet zijn. Ik hoop daarom dat hier in de toekomst rekening mee gehouden wordt.

hellobox6

Unboxing Hello Box Juni 2015: Relaxing Badzout

Dit badzout (€ 5,95, 200 gram) is op basis van dode zee zout, wat een ontspannende werking heeft, met een heerlijke verkwikkende limoen/citroen geur! Ik vind dit een super leuke toevoeging, iets wat ik nog niet eerder in een beautybox heb gezien! Ik heb zelf geen bad, maar in een voetenbad werkt het uiteraard ook. Lekker poedelen en je voetjes verwennen in de zomer!

Maar… ook voor dit product geldt jammer genoeg wel dat de verpakking niet goed leesbaar is. Daarbij is de houdbaarheidsdatum met een pen aangepast.

hellobox7

Nou wil ik niet moeilijk doen en ik weet dondersgoed dat zo’n box samenstellen én met de hand vervaardigen ontzettend veel werk is. Echt, daar heb ik alle respect voor. Ik zeg dit ook niet om af te kraken, maar als opbouwende kritiek: Let ook op de kleine details, want de box wordt er alleen maar nóg beter door!

hellobox8

Unboxing Hello Box Juni 2015: Bathora Wowo Jelly Soap

Als ik naar de ingredienten kijk, is dit het minst natuurlijke product van allemaal (er zit onder andere SLES in), maar ik vind het concept van zo’n jelly soap echt ontzettend leuk! Ik kende het wel, via Lush bijvoorbeeld, maar had het zelf nog niet geprobeerd. De jelly soap ruikt heerlijk, ik kan niet anders zeggen. Zoet, fris en fruitig tegelijkertijd. Ik maak regelmatig het bakje open om gewoon even lekker eraan te snuffelen, haha.

hellobox9

Ik laat de jelly overigens gewoon in het bakje zitten wanneer ik het onder de douche gebruik. Ik gebruik het door mijn douchepuff even over de jelly te wrijven. De jelly schuimt rijkelijk. Wel moet ik na gebruik wel echt de satsuma bodymilk gebruiken, want dit product droogt mijn huid wel wat uit. De prijs (€ 3,95 voor 100 gram) is echter goed te doen. Het is namelijk erg zuinig in gebruik!

hellobox10

Unboxing Hello Box Juni 2015: Moisturizing Lip Tint Summer Kiss

Vind je ook niet dat dit zakje er ontzettend schattig uit ziet? Het zakje bevat een liptint (€4,95) én een handige applicator (€2,95).

hellobox11

Het kleurtje lijkt wat fel, maar niets is minder waar: Het geeft namelijk een subtiel kleurtje af aan je lippen. Tevens verzorgt het je lippen tegelijkertijd met een mooie glans.

hellobox12

Unboxing Hello Box Juni 2015: Bathora Glam Dusting Powder

Het laatste product en tevens mijn favoriet: Glam dusting powder! Dit is een poeder voor het lichaam (€ 9,95), die tevens een mooie puff (€3,95) bevat. Je brengt het poeder aan op je lichaam met behulp van de puff. Dit breng je aan na je bad of douche, bijvoorbeeld plaats van een bodylotion.

hellobox13

De geur vind ik werkelijk fantastisch! Het ruikt ontzettend lekker naar bloemen en vanille. De geur is zoet, bloemig en poederachtig. De dusting powder is zeker een waardevolle toevoeging aan de Hello Box en ook nog eens super origineel! Ja, helemaal top!

Unboxing Hello Box Juni 2015: Conclusie

De producten in de Hello Box zien er ontzettend schattig uit. De producten ruiken heerlijk, zijn origineel, grotendeels natuurlijk (maar niet alles!) en werken prima. Ook erg fijn dat de producten allemaal fullsize zijn! Het enige puntje van kritiek is dat de opdruk van de verpakking in sommige gevallen beter kan. Niet alles is even goed leesbaar, zoals bij het badzout en de handcrème. Al met al vind ik de box echt een waardevolle toevoeging op de huidige beautyboxen en ook zeker onderscheidend en verfrissend.

Een losse Hello Box kost € 19,95 per maand. De inhoud van de juni box is zo’n € 47 euro waard. Je kunt via de site verschillende abonnementen afsluiten. Hoe langer je besluit lid te worden, hoe goedkoper de Hello Box naar verhouding wordt.

Wat vind jij van de Hello Box?

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply