the ohm collection deo dorant
Green beauty

The Ohm Collection Deodorant Crème review

Misschien heb je wel eens van The Ohm Collection gehoord. Dit Nederlandse merk is voornamelijk bekend van hun natuurlijke deodorantpoeder. Hun geuren (de één nog sprookjesachtiger dan de ander) spreken mij enorm aan, maar ik heb me altijd afgevraagd hoe je het poeder behoorlijk onder je oksels kunt aanbrengen. Anyway, dáár ben ik nog steeds niet achter haha. Wél heb ik de afgelopen tijd hun nieuwste product geprobeerd, namelijk The Ohm Collection Deodorant Crème.

Eerder reviewde ik al zonnebrand van The Ohm Collection, lees mijn review hier.

ohm deo

The Ohm Collection Deodorant Crème

The Ohm Collection Deodorant Crème is verkrijgbaar in vijf geuren: Blue Lavender, Orange Blossom, Royal Hemp, True Cardamom en Sacred Frankincense. Zelf heb ik de geuren Orange Blossom en True Cardamom ontvangen om te reviewen. Deze deodorantcrèmes zijn 100% natuurlijk, vegan, biologisch, dierproefvrij en vrij van aluminiumchloride. De basis bestaat uit baking soda, aangevuld met natuurlijke ingrediënten waaronder algenextract, kokosolie, sheaboter, cacaoboter en essentiële oliën. Dankzij de verzorgende ingrediënten is de crème niet alleen effectief tegen zweetgeur, maar ook verzachtend voor je huid. De crèmes zitten in een flacon met handige draaidop. Dit werkt heel hygiënisch; er kan namelijk geen zuurstof bijkomen, waardoor het product lang houdbaar blijft. Ook heb je maar een klein beetje crème nodig. Eén pompje is voldoende. Zodoende kun je tot wel vijf maanden met één flacon doen.

Deodorantcrème Orange Blossom

Wat ik zo leuk vind aan The Ohm Collection is dat hun producten zo uniek zijn. Ze durven te kiezen voor verrassende geuren. Orange Blossom ruikt heerlijk, ik vind het echt een zalige geur. Fruitig en bloemig, zonder dat het té zoet ruikt. Het is een lichte en positieve geur: ik word er blij en vrolijk van!

Volgens The Ohm Collection komt oranjebloesem van oorsprong uit Zuidoost-Azië. De jeugdige en speelse geur van oranjebloesem bevordert de creativititeit en plezier in ons dagelijks leven. Ik kan me daar wel in vinden.

Deodorantcrème True Cardamom

Kardemom wordt ook wel ‘De koningin der specerijen’ genoemd. Kardamom staat bekend om haar antiseptische en genezende eigenschappen. Het kalmeert de huid en geeft langdurige frisheid. De geur is te omschrijven als fris, zoet, kruidig en een beetje rokerig. Het is een volle unisexgeur, die ik ook zeker weet te waarderen.

the ohm collection deo dorant

De werking van de crème deodorant

De deodorant brengt eenvoudig aan. Het mag dan wel een crème zijn, maar de crème trekt snel in en laat geen vlekken of een vettig laagje achter. Mijn oksels voelen na aanbrengen droog aan, dit vind ik erg prettig. Mijn oksels reageren overigens erg goed op de deodorant. Ik krijg van sommige deo’s met baking soda last van pijnlijke uitslag, maar dat is hierbij niet het geval. De geur van de deodorant blijft bij mij enkele uren aanwezig. Nu kan een deodorant lekker ruiken, het belangrijkste vraag is uiteraard of het goed werkt. Daarvan zeg ik: ja, voor een standaard dag op kantoor werkt het bij mij prima. Op dagen dat het 30 graden buiten is merk ik dat ik mezelf na een tijdje wel ruik. De prijs van deze deo’s zijn niet goedkoop, maar ze zijn wel erg zuinig in gebruik. Voor zover ik het kan beoordelen gaan ze daadwerkelijk vijf maanden mee.

Winactie! (gesloten)

Van The Ohm Collection mag ik nog een setje met Orange Blossom & True Cardamom deodorant weggeven. Wil jij kans maken op deze prijs t.w.v. 48 euro? Geef Greenblush een like op Facebook en laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet. Laat hierbij een geldig emailadres achter, zodat ik contact met je kan opnemen indien je de winnaar bent (je emailadres zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden). Meedoen kan t/m 16 november 2018. Veel succes!

The Ohm Collection Deodorant Crème (24 euro, 50 ml) is via diverse online verkooppunten verkrijgbaar, waaronder webshop Big Green Smile

Kende jij de deodorant van The Ohm Collection al?

You Might Also Like...

17 Comments

 • Melissa
  6 november 2018 at 11:48

  Ik doe mee aan de winactie!

 • Evelien
  6 november 2018 at 12:41

  Oh wat gaaf dat The OHM nu ook deze deodorant’s heeft. Ik ben altijd zo dol op hun deodorantpoeders. Ik ben heel benieuwd naar deze, dus count me in meis! ♥

 • Jessica J.
  6 november 2018 at 13:49

  True Cardamom en Sacred Frankincense klinken erg lekker! Ik vind ze inderdaad wel behoorlijk aan de prijs, en zeker omdat ze je bij hogere temperaturen niet geurvrij houden. Dat doet Salt of the Earth namelijk wel en die kosten een stuk minder.
  Desondanks ben ik ontzettend benieuwd naar deze deodorants en zou ik ze wel een keertje willen uitproberen! Ik doe dan ook erg graag mee. 🙂 Ik volgde je natuurlijk al via Facebook.

 • Lieke van Veen
  6 november 2018 at 17:50

  Ik ken deze deo nog niet. Ik zou wel graag kans maken om deze deo uit te proberen.

  Ik volg je ook op Facebook (Lieke van Veen)

 • Anne-Sophie
  6 november 2018 at 19:34

  Dit komt als geroepen! Op mijn to do lijstje voor dit weekend stond ‘natuurlijke gezondere deo zoeken” (want joepie, ik ben eindelijk bijna door de voorraad Fa die mama me kocht heen!) dus ik zou het immens leuk vinden om deze te mogen uittesten!

 • Marieke
  6 november 2018 at 19:42

  Ik doe mee ! Zou deze deo graag willen uitproberen…?

 • Samantha
  6 november 2018 at 19:58

  Ben zoekende naar gezonde varianten op producten die ik gebruik. Ben heel nieuwsgierig naar deze producten, als alleenverdiener lukt het veelal niet om de duurdere producten te proberen. Wie weet op deze wijze wel 😉

 • Liesbeth Barto
  6 november 2018 at 20:01

  Heel graag doe ik mee voor deze fijne deodorants

 • Julie
  6 november 2018 at 20:03

  Deze deo wil ik graag uitproberen aangezien ik op zoek ben naar een goede deo zonder baking powder! De geuren lijken me ook heerlijk!

 • Kitty Abrahams
  6 november 2018 at 21:02

  Superleuk ik doe graag mee! ??

 • Mariëlle
  6 november 2018 at 21:12

  Ik vind de verpakkingen van The Ohm ZO mooi <3 Deze deo's ken ik qua werking niet!

 • Djuli
  6 november 2018 at 22:28

  Oh jaaa! Ik wil deze al heel lang proberen, maar de prijs hield me altijd tegen. Ze lijken me heel fijn 🙂

 • Grete Karina
  7 november 2018 at 09:03

  De OHM deodorantpoeders ken ik al en die vind ik heel erg fijn.
  Ik ben nu ook heel benieuwd geworden naar deze deodorantcrèmes en loot heel graag mee.

 • Celine Theunissen
  7 november 2018 at 10:27

  Oh wow! Wat een mooie verpakkingen! Ik doe graag mee 😀

 • Tamara
  7 november 2018 at 12:43

  Wat een leuke winactie! Ik heb weleens van het merk gehoord, maar nog nooit uitgeprobeerd. Dus ik doe heel graag mee aan deze toffe winactie. Heb je facebookpagina geliked 🙂

 • Marian B
  7 november 2018 at 22:09

  Ik doe graag mee. Ik ken het nog niet, maar ik zou graag kennis maken.Het ziet er mooi uit en het klinkt goed, het proberen waard lijkt me!

 • Marian Zw
  7 november 2018 at 23:56

  Ik zou deze heel graag proberen, ik loot mee!

Leave a Reply