Holistik reform house event
Duurzame lifestyle

Holistik Reform House event | Sustainable brands

Ik zit nog even met mijn hoofd in de wolken hoor! Ik werd door de dames van Holistik uitgenodigd hun allereerste ‘Reform House’ event bij te wonen. En echt, wow, ik keek mijn ogen uit, want wát was het allemaal top geregeld! Ik heb tussendoor foto’s kunnen maken, kijk je mee? 

Holistik is een online magazine voor de conscious do-gooder en gaat over health, wellness, bewust leven en spiritualiteit. Het online magazine is opgericht door Karlijn Visser en Evelyn van Hasselt. Onlangs hebben ze een event georganiseerd genaamd Reform House.

Holistik Reform House event

Tijdens het Reform House event maakten we kennis met 25 lifestyle merken die als missie hebben om van de wereld een mooiere plek te maken. Dat kan bijvoorbeeld door duurzaam te produceren, zich in te zetten voor een socialere maatschappij of door middel van gezonde voeding. Bijzondere merken met een betekenis, die graag het goede willen doen.

Daarnaast werd ook de nieuwste Healthbox gepresenteerd, die ditmaal door de dames van Holistik én, jawel, Arie Boomsma is samengesteld. Het event werd georganiseerd op een prachtige luxe locatie, namelijk het Canal House op de Keizersgracht te Amsterdam.

Een sfeerimpressie van het event

We Love the planet Holistik Reform House Event

Kijk hoe leuk dit! We Love The Planet is een Nederlands merk met natuurlijke deodorants en huisparfums. Ik heb twee blikjes deodorant ontvangen om thuis te testen. Hier ga je binnenkort meer over horen!

Bakerline raw vegan en glutenvrije taartjes

Oeh, taartjes! Bakerline is nieuw op de markt. Ze maken taartjes die raw, vegan, glutenvrij en geraffineerd suikervrij zijn. Ik heb zo’n taartje geproefd en yum, super lekker! Deze taartjes zijn online te bestellen en hopelijk binnenkort ook via koffiezaakjes verkrijgbaar.

Vitals voedingssupplementenHet merk Vitals ken ik, dankzij mijn werk (Ik ben als seo- en contentspecialist werkzaam bij een online drogisterij). Leuk om de eigenaar van dit merk gesproken te hebben. Vitals levert hoogwaardige voedingssupplementen en is met veel producten echt een voorloper in zijn vakgebied. 

Het is een beetje een wazige foto, maar kijk Arie nou shinen 🙂 Arie Boomsma gaf een presentatie over de nieuwe Healthbox. Ik heb ook een box meegekregen, dus ik laat binnenkort de inhoud aan jullie zien.

provamel HolistikKijk nou, wow! Wat een geweldige stand heeft Provamel toch! We mochten uiteraard ook van alles proeven, maar ik zat nog vol van het vegan gebakje 🙂

<3

Luxe merken

Dit is de stand van Origins, een high end natuurlijk verzorgingsmerk. Dit is toch geweldig met al die bloemen? Wat trouwens ontzettend fijn is aan dit product van Origins is dat een dagcrème met SPF 40(!) is die je huid tegelijkertijd een tintje geeft. Dit heb ik nog niet eerder gezien bij een natuurlijk verzorgingsproduct. Volgens mij is Origins zo uit mijn hoofd niet dierproefvrij, wat ik dan wel weer jammer vind. Het product klinkt namelijk écht fantastisch. 

Dit zijn prachtige fairtrade sieraden van Riverstones. Een Nederlands sieradenmerk dat gebruik maakt van fairtrade goud en duurzame materialen. Bovendien zijn ze bezig een fabriek in Bali op te zetten waar eerlijk geproduceerd wordt met goede arbeidsomstandigheden. De sieraden hebben een minimalistische look. Persoonlijk hou ik daar erg van. Blue'mWat grappig, het merk Blue’m kende ik wel, maar ik wist niet dat het natuurlijke producten zijn. Blue’m maakt mondverzorgingsproducten op basis van actieve zuurstof, lactoferrine en xylitol. Bovendien zijn de producten fluoridevrij en worden ze ook door tandartsen voorgeschreven.

UIteraard waren er nog véél meer interessante stands te zien, dit is een kleine selectie van wat er allemaal te zien was. Wil je nog meer weten over dit event? Neem dan eens een kijkje op de website van Holistik voor het fotoverslag. Echt de moeite waard, want het zijn super mooie foto’s geworden 🙂 

Kende jij de website van Holistik al?

You Might Also Like...

8 Comments

 • Natasja
  11 juni 2017 at 15:35

  Wauw, wat een prachtig event! Zoveel mooie merken, ik kan me voorstellen dat je daar helemaal blij van werd!

 • Jessica J.
  11 juni 2017 at 16:53

  Ik had er nog nooit van gehoord, maar wat klinkt dit goed! Ik ga even een kijkje nemen. Prachtig verzorgd event ook, zo te zien!

 • Sara | MevrouwMiauw
  11 juni 2017 at 17:31

  Wauw. Dit ziet er echt uit als een super mooi event en het klinkt als iets wat ik ook erg interessant vind. Ik ga een kijkje nemen op hun website hoor.

 • Mariëlle
  11 juni 2017 at 19:03

  WOW! Een event naar mijn hart, ZO gaaf <3

 • Greenblush
  11 juni 2017 at 19:51

  Jaaa, ik weet zeker dat jij het ook interessant zou vinden!

 • Greenblush
  11 juni 2017 at 19:52

  Ja, het was ECHT geweldig!

 • Kim
  11 juni 2017 at 19:53

  Wat super dat je hiervoor uitgenodigd was!

 • Greenblush
  11 juni 2017 at 19:54

  Ja, zo’n prachtig event is toch echt de spreekwoordelijke kers op de taart 🙂

Leave a Reply