Green beauty Review

Biomed Forget Your Age Serum & Cream

biomed forget your age serum & cream

Onlangs liet ik al mijn review zien over de Biomed Body Firmer, een fijne verstevigende body crème, die ook nog eens bijna 100% natuurlijk is. Vandaag laat ik jullie nog twee producten van dit merk zien, namelijk de Biomed Forget Your Age Serum en Biomed Forget Your Age Cream.

Biomed is een natuurlijk & biologisch huidverzorgingsmerk uit Duitsland wat duurzame ingrediënten combineert met de modernste ontwikkelingen uit de medische wetenschap. Biomed combineert op deze manier ‘the best of two worlds’ en dat kan ik alleen maar toejuichen. Alles wordt klinisch en dermatologisch getest en bovendien zijn alle producten vrij van parabenen, minerale oliën en synthetisch parfum. De producten hebben allemaal een strakke en cleane look, het is echt een merk wat je steeds vaker bij de apotheek terug zult vinden. En dat doen ze erg goed vind ik, want op deze manier bereik je een potentiële doelgroep die niet shopt bij natuurlijke cosmetica webshops en de welbekende drogisterijketens.

De producten die ik vandaag laat zien betreffen een serum en een gezichtscrème, die specifiek bedoeld zijn om huidveroudering tegen te gaan. Aangezien ik inmiddels toch ook al bijna halverwege de dertig ben, is het wellicht geen overbodige luxe om aan de anti-rimpelcrème te gaan 😉

Biomed Forget Your Age Serum (30ml, €29,99)

Biomed Forget Your Age Serum is een zogenaamd ‘Antirimpel stamcel rejuvenator serum’. Het bevat phycojuvenine: een stofje uit bruin zeewier extract, wat een beschermende werking op de stamcellen heeft én ze een boost geven, waardoor huidveroudering vertraagd wordt. Bovendien stimuleert het de aanmaak van collageen en dát is belangrijk om je huid een beetje stevig en glad te houden. Daarnaast bevat het serum hyaluronzuur. Hyaluronzuur trekt vocht aan, waardoor de cellen opgevuld worden. Dit geeft een plumping effect, waardoor je huid er strakker en steviger uitziet.

Het pompje werkt ontzettend handig en de verpakking ziet er mooi strak en luxe uit. Het serum zelf is doorzichtig. Het is een iets plakkerig goedje wat snel intrekt in de huid. Je kunt daarna meteen je gezichtscrème over heen aanbrengen. Een verzorgend gevoel geeft dit serum overigens niet. Het is puur bedoeld om je rimpels minder zichtbaar te laten zijn.

Nou heb ik zelf nog last van geen diepe rimpels, afgezien van een fronsrimpel tussen m’n wenkbrauwen dan, en wat fijne lijntjes op mijn voorhoofd. Toch merk ik dat het serum wel degelijk effect heeft! Ik zie heel duidelijk dat het serum de boel opvult, waardoor mijn huid er strakker en steviger uitziet. Dit zorgt er ook voor dat rimpeltjes en fijne lijntjes (in ieder geval tijdelijk) minder zichtbaar zijn.

Mijn huid is wat gevoelig de laatste tijd en zeker in combinatie met bepaalde andere huidverzorgingsproducten merk ik dat mijn huid een beetje geprikkeld raakt. Het is daarom niet aan te raden dit product te gebruiken in combinatie met peelende producten, want dat is echt wel teveel van het goede (voor mijn huid althans wel!). In combinatie met een mild reinigingsproduct en crème werkt het echter prima en heb ik er geen last van.

Klinisch onderzoek heeft uitgewezen dat Biomed Forget Your Age Serum na 28 dagen gebruik rimpels tot wel 29% kan verminderden . Nou kan ik dat persoonlijk niet nameten, maar dat het wat doet: Ja, absoluut, daar ben ik van overtuigd!

Biomed Forget Your Age Cream (50ml, €29,99)

Biomed Forget Your Age Cream is een gezichtscrème, wat zowel als dag- en nachtcrème te gebruiken is. Deze gezichtscrème is ook bedoeld om huidveroudering tegen te gaan en bevat daarom, net als de serum, het stofje phycojuvenine. Daarnaast bevat deze crème verzorgende en voedende ingrediënten zoals sheabutter, arganolie, avocado-0lie en aloë vera. Bovendien bevat het ook katoenzaadolie, wat de celvernieuwing stimuleert.

De crème zit in een mooi, strak vormgegeven potje. Niet iedereen vindt het waarschijnlijk prettig dat een crème in een potje zit (in verband met hygiëne), maar persoonlijk heb ik daar niet zo veel moeite mee. Een tube associeer ik persoonlijk sneller met een handcrème of iets dergelijks en een pot vind ik nou net een luxer gevoel geven.

De crème heeft een subtiele, maar aangename geur, het heeft iets licht bloemigs. De textuur vind ik erg fijn. Het heeft een rijke textuur, maar voelt toch niet vet aan en trekt snel in de huid. De crème is ontzettend voedend, het maakt mijn huid echt super zacht. De hydratatie blijft de hele dag en de droge plekjes op mijn wangen zijn verdwenen. Ik vind dit product heerlijk… nee: geweldig!

Qua rimpels opvullen zie ik meer effect bij het serum, maar qua verzorging vind ik de crème fantastisch. En de combinatie van deze twee producten? Die is subliem!

Biomed Forget Your Age Serum & Cream zijn verkrijgbaar via Viata.nl

Volg je Biomed alvast via Facebook? Ik mag namelijk binnenkort een Biomed pakket t.w.v. €175,- weggeven! Hou daarom de komende tijd mijn blog goed in de gaten zodat je de winactie niet mist en op de hoogte blijft. Dit wil je namelijk niet missen!

Dit betreft een review waarvan een product is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Previous Post
14 januari 2016
Next Post
14 januari 2016

2 Comments

 • Evelien

  Ik heb zelf ook het e.e.a. van BioMed getest en vind het een heerlijk merk. Deze producten klinken zo ontzettend fijn! Ik ben nu 28 maar ben al zeker bezig met goed smeren en hydrateren. Ik vind het ook fijn dat de prijzen niet overdreven duur zijn! Daar kunnen veel merken nog van leren.

  • Greenblush

   Ik ben benieuwd welke producten jij getest hebt, ik zal het snel even opzoeken op je blog. X

Leave a Reply

Instagram

 • Drie jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met @flowcosmetics.benelux en ik was direct verkocht. Ook hun serum foundation en conditioner bar zijn echte aanraders! Meer over deze producten lees je via #linkinbio. Wil je deze producten ook eens proberen? Met kortingscode 'greenblush' ontvang je tijdelijk 15% korting! 💚#flowcosmetics #naturalbeauty #crueltyfree #thepowerofmakeup #makeup #bbloggers #review #vegan #skincare #cosmetics #greenblogger #organic #finland #zerowaste #zerowastebeauty #beauty #veganbeauty #foundation #serum #dutchblogger #instadaily #coupon #gekregen #kortingscode #ecobeauty #greenlifestyle #dierproefvrij
 • Sint gaat op 5 december aan alle kinderen cadeautjes uitdelen, maar kan helaas niet aan iedereen bloed weggeven, terwijl dat juist zo hard nodig is. Daarom steun ik Sanquin en heb ik mij aangemeld als bloeddonor ❤ Overweeg jij ook bloeddonor te worden? Meld je dan aan via de website van #sintzoektje (zie #linkinbio) #sinthierbenik #sanquin #bloeddonor #bloedgeven #bloedbank #bloedgevendoetleven #sinterklaas #geven #redeenleven #collab
 • Ik maakte van de week deze lasagne en oeh, hij smaakte erg goed! In plaats van 'gewone' lasagne heb ik pompoenlasagne gebruikt. Dit zijn in feite dunne plakjes pompoen, maar het werkt erg goed als vervanger. Lekker met spinazie en kaas, bijvoorbeeld ricotta! Als saus heb ik Verspil-me-nietjes pastabasis met 96% groente gebruikt. Dit een saus op basis van minder perfecte groente, maar die uiteraard net zo lekker smaken. Met het Verspil-me-nietjes concept wil supermarkt Lidl voedselverspilling tegengaan én kunnen wij een gezonde maaltijd op tafel zetten 🌍💚 Het recept vind je via #linkinbio! #pastabasis #verspilmenietje #makkelijkgezondemaaltijd #verspillingsvrij #snellepasta #pumpkin #lasagne #lowcarb #vega #vegetarian #recipe #instafood #foodpic #dinner #recept #healthymeal #healthyfood #koolhydraatarm #pompoenlasagne #pompoen #collab #comfortfood
 • 😍😍😍 @woocares scented candles, room sprays and diffusers 💚#linkinbio #woocares #worldsofopportunities #amsterdam #review #scent #candle #homescents #tranquility #gift #christmas #present #gekregen #greenblogger #homedecor #scentedcandles #sustainable #discoverunder5k #instadaily #picoftheday #candles #diffuser #roomspiration #roomspray #handmade #loveit #musthave
 • ❤️ the vibe of Berlin. The people here are awesome and we really had a great time. Too bad it's time to go home now, though I can't wait to see my family again 😘#berlin #berlijn #friends #citytrip #instatravel #travel #berlinwall #berlinwallart #goodvibes #art #eastsidegallery #discoverunder5k #city #deutschland
 • Berliner Mauer East Side Gallery#berlin #berlijn #berlinwallart #eastsidegallery #holiday #art #graffiti #berlijnsemuur #deutschland #germany #discoverunder5k #instatravel #citytrip #travel #instadaily #picoftheday

Follow Me!