Beauty nieuws zenzoyoga
Green beauty Persbericht

Beauty nieuws dat je móet weten!

Hoi allemaal, vandaag doen we gewoon een extra artikel online. Waarom? Gewoon, omdat het kan! En omdat ik graag wat beauty nieuws met jullie wil delen op deze mooie zaterdag.

Beauty nieuws van deze week

Beauty nieuws zenzoyoga

Detox weekend bij Zenzo Yoga

Drie dagen sapvasten, yoga, meditatie, workshops en wellness in combinatie met het sfeervolle luxe hotel en de prachtige omgeving, maken dit tot een heerlijk weekend. Richt je aandacht helemaal op jezelf en geef je lichaam en geest rust. Alle aspecten van detox en yoga komen aan bod: voeding, leefstijl, rust en beweging.

Door detoxen, verwijder je alle gifstoffen uit je lichaam, hierdoor help je je lichaam weer om optimaal te functioneren en krijg je meer energie. Dit in combinatie met de verschillende soorten yogalessen die worden gegeven tijdens het yoga detox weekend, zal het detox proces bespoedigen en ondersteunt de afvoer van gif-en afvalstoffen uit je weefsel via de lymfatisch- en spijsverteringsstelsel. Daarbij ontspant yoga je zenuwstelsel en je geest waardoor je lichaam tot rust kan komen. Hierdoor zal het makkelijker worden inzicht te krijgen in denkpatronen die je belemmeren om voluit van het leven te genieten.

Je krijgt van Zenzo Yoga een begeleid 9 daags afbouw- en opbouw programma voor thuis: 3 dagen voor- en 3 dagen na het yoga detox weekend en yogahoudingen om eventueel thuis te doen voor- en na het yoga detox weekend.

Voor een overzicht en meer informatie neem je een kijkje op de website van Zenzo Yoga.

Leuk nieuws! Ik mag in juni meedoen aan dit yoga-detox weekend, ik ben namelijk de gelukkige winnaar van de winactie van Curvacious.nl! Ik kijk er ontzettend naar uit!

Samen smeren, zo gepiept.

Thuis smeert u ze in, maar wie doet dat op school? Daarom start Ladival een campagne op basisscholen. Beschermen tegen de zon moet net zo gewoon worden als handen wassen. Klasgenootjes worden zonmaatjes, want: samen smeren, zo gepiept!

Ladival zonbescherming voor Kinderen introduceert een aansprekend lespakket dat basisschoolleerlingen uit groep 1 en 2 bewust maakt van de kracht van de zon. Want van de zon worden we vrolijk en de zon is gezond, maar we moeten wel voorzichtig zijn met het oog op huidbeschadiging. In het bijzonder bij jonge kinderen.

Ouders moeten er op zonnige dagen zelf voor zorgen dat hun kind ingesmeerd op school aankomt, maar voor het buitenspelen zou de school moeten zorgen voor een nieuwe laag zonnebrandcrème, aldus KWF Kankerbestrijding.

KWF Kankerbestrijding heeft aan de bel getrokken over de gevaren van huidkanker na jeugdige blootstelling aan teveel zon. De stichting voert al jarenlang een lobby bij het ministerie van Volksgezondheid om insmeren verplicht te maken op de scholen. Zo werden eerder al ‘smeerstations’ op het schoolplein geïnstalleerd en wordt gekeken of er genoeg schaduwplekken op het schoolplein te vinden zijn. Ladival staat achter deze beweging en komt de scholen nu tegemoet met de Samen Smeren campagne.

Twee vrolijke dierenvriendjes doen voor hoe het moet: vind je zonmaatje, maak stippen bij elkaar en smeer die bij jezelf uit zodat ze helemaal verdwijnen. Zo maken de kinderen het de leerkracht gemakkelijk en wordt onderlinge verantwoordelijkheid in de klas gestimuleerd.

Scholen kunnen hier een lespakket aanvragen.

Fijn weekend!
Liefs, Marieke

You Might Also Like...

6 Comments

 • jeapiebel
  9 april 2016 at 21:16

  Goede campagne. Ik laat mijn kinderen ook altijd suf smeren met factor 50, winter of zomer, ze worden altijd gek van mij. 😉

 • Eva
  9 april 2016 at 21:43

  Cool Marieke! Ik ben heel benieuwd naar je ervaring tijdens het yoga weekend!! Tot morgen, liefs!

 • Clivi
  17 april 2016 at 22:52

  Ik vind het echt tof dat ze meer aandacht aan zonnebescherming geven. Top campagne. Super leuk dat je het weekendje heb gewonnen. Alsnog gefeliciteerd!

 • Greenblush
  18 april 2016 at 22:10

  Dankjewel! 🙂

 • Mariëlle
  22 april 2016 at 09:19

  Ben super benieuwd naar je ervaring tijdens het yoga en detox weekend. let us know en geniet ervan!

 • Greenblush
  30 april 2016 at 23:41

  Dankjewel! 🙂

Leave a Reply