Green beauty

Opgemaakt januari 2015

opgemaakt januari 2015 | Cupcake Organic OrangeIk zie vaak op andere blogs van die leuke filmpjes voorbij komen waarbij ze hun opgemaakte producten laten zien. Aangezien ik geen goede camera heb, is dat voor mij momenteel nog geen optie. Maar regelmatig gebruik ik ook producten die verder niet in een review verschijnen. Hierbij een overzicht van de producten die ik in januari opgemaakt heb!

Opgemaakt januari 2015

Ik ben altijd vrij zuinig op mijn cosmetica producten. Ik doe over het algemeen dan ook best lang met een product. Het zijn daarom ook maar een paar producten die ik opgemaakt heb deze maand. Drie om precies te zijn. Toch zijn ze het absoluut waard om vernoemd te worden!

Opgemaakt januari 2015

Bjobj Teen Face Cleansing Milk €9,99 100ml)

Een natuurlijke reinigingsmelk van Bjobj. Een merk wat nog behoorlijk onbekend is in Nederland! De Bjobj Teen Face Cleansing milk is een natuurlijke reinigingsmelk speciaal voor de jonge huid. De cleansing milk reinigt en zuivert de huid op een zachte wijze. Dit product bevat cacaoboter, vitamine E en komkommer extracten.

Alhoewel ik geen tienerhuid meer heb, vond ik deze reinigingsmelk ook prettig om te gebruiken. Het is mild en zacht en reinigt de huid uitstekend. Wel gebruik ik graag daarna een reinigingslotion om de laatste restjes reinigingsmelk te verwijderen. Helaas heeft Bjobj dat niet in hun assortiment en heb ik daarvoor de lotion van Skin Blossom gebruikt.

Bjobj is biologisch, vegan, dierproefvrij, bijna 100% natuurlijk en heeft een duurzame verpakking. Eigenschappen waar ik erg blij mee ben!

Skin Blossom Cleanse & Nourish Body Wash €9,95 300ml)

Opgemaakt januarie 2015 | Skin Blossom

Over de producten van Skin Blossom heb ik eerder al een review geschreven. Dit product is absoluut een blijvertje! Nu helaas op, maar deze zal ik zeker opnieuw gebruiken. De douchegel van Skin Blossom is zuinig in gebruik en is heel mild voor het lichaam. Het droogt de huid niet uit! Voor alle huidtypen geschikt, ook voor de gevoelige huid.

Skin Blossom is biologisch, vegan, dierproefvrij en gecertificeerd met het Soil Association logo. Skin Blossom is vrij van sls/sles en parabenen.

Cupcake Organic Frankincense & Orange Cream (€19,95, 30ml)

opgemaakt januari 2015 | Cupcake Organic Orange

Van de vier soorten dagcrèmes die er van Cupcake Organic verkrijgbaar zijn, is deze variant mijn favoriet! De crème helpt uitstekend bij de wat drogere huid, het verzorgt en hersteld de huid goed. Cupcake Organic dagcrèmes zijn 100% natuurlijk, waarvan 72,5% van de ingrediënten van biologische oorsprong zijn. Cupcake Organic is ECOCERT gecertificeerd en de verpakkingen zijn vervaardigd uit gerecycled materiaal. Het is dat ik momenteel al veel andere huidverzorgingsproducten aan het testen ben, maar anders zal ik deze zeker weer gebruiken!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply