Green beauty

Miracles by Stella (natuurlijke skincare) crowdfundingsactie

Miracles by Stella

Miracles by Stella is een 100% natuurlijk en dierproefvrij huidverzorgingsmerk, opgericht door Stella, die ik online al een tijdje kende. Zij maakte al jaren – met de hand –  huidverzorging voor iedereen die interesse had in haar natuurlijke producten. Dit project liep zo goed, dat ze aanvragen niet meer aan kon en daarom was ze bezig om dit proces te professionaliseren. Helaas is Stella vorig jaar overleden. Daarom is dochter Judith een crowdfundingsactie begonnen om alsnog Stella’s favoriete producten op de markt te brengen. 

Miracles by Stella

“Smeer niets op je huid dat je niet kunt eten” was Stella’s motto. Daarom creëerde zij Miracles by Stella, een 100% pure verzorgingslijn met liefde! Jarenlang maakte Stella vol passie en plezier verzorgingsproducten voor zichzelf en voor steeds meer mensen om zich heen. Haar klantenkring breidde zich heel natuurlijk uit, puur door enthousiaste mond-tot-mond reclame. Natuurlijk was het met de hand maken op enig moment niet meer te doen in haar eigen keuken, waardoor Stella samen met dochter Judith op professionaliserings-tocht ging. Met succes, want ze waren al een heel eind gevorderd toen ze in 2015 ziek werd.

miracles by stella

Steun de Miracles by Stella crowdfundingsactie

Helaas is Stella in de zomer van 2017 overleden en heeft zij haar geliefde verzorgingslijn ‘Miracles by Stella’ niet meer kunnen voltooien. Daarom heeft Judith het stokje van haar overgenomen en wil zij dit jaar nog de producten op de markt brengen. Vanaf oktober 2018 komen de vier meest verkochte Miracles professioneel op de markt, Niet meer handgemaakt uit eigen keuken, maar toegankelijk voor een groot publiek. Dit zijn de Frisse Dag Deo, de Pluk de Dag crème, de GoedeNacht crème en de Lekker Zacht Body crème.

Het is goed om te weten dat de producten van Miracles by Stella 100% natuurlijk zijn. En waar het kan, ook biologisch. Deze producten bevatten geen synthetische stoffen als parabenen, phenoxyethanol, PEG’s, siliconen en synthetische parfums. Daarnaast zijn de producten dierproefvrij en zijn de ingrediënten ook niet op dieren getest. En afgezien van de Frisse dag deo, zijn alle producten ook nog eens vegan.

De duurzaamheid van het merk wordt in alles doorgevoerd. In de verpakkingen, maar ook in de etiketten, wat wil zeggen dat zowel het papier als de lijm volledig afbreekbaar is. Ze willen een zo klein mogelijke voetafdruk achterlaten, om die reden is er gekozen om niet met omdoosjes te werken, die worden toch alleen maar weggegooid.

Het ontwikkelen van deze producten kost echter een hoop geld. De producent heeft voor elk afzonderlijk product een uitgebreid ontwikkel- en testprocedure te doorlopen. Zo moet van alle ingrediënten een apart veiligheidsdossier worden aangelegd. Het keurmerk moet worden aangevraagd en de substantie moet diverse tests doorlopen om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Dit is een enorme kostenpost, maar hard nodig. Daarnaast zal ook flink geinvesteerd moeten worden in marketing en inkoop. Om dit allemaal mogelijk te maken heeft Judith hard jouw hulp nodig!

Hoe jij deze actie kunt steunen

Omdat ik Stella heb gekend en ik 100% achter deze producten sta, wil ik graag jullie aandacht vragen. T/m 13 mei 2018 (Moederdag) loopt er een grootse crowdfunding-campagne op het platform CrowdAboutNow om mogelijk te maken dat Miracles bij Stella als productlijn op de markt komt. Jij kunt meehelpen door nu alvast producten vooruit te bestellen, zo krijg je de producten na productie eenvoudig thuisgestuurd. Maar het is ook mogelijk een bedrag te doneren of door geld te lenen (tegen een rente van 3%), Ook kun je helpen door de campagne te delen in jouw netwerk. Samen maken we het mogelijk!

Wat zou het fantastisch zijn om op Moederdag van dit jaar een succesvolle crowdfunding campagne af te ronden, zodat Stella’s levenswerk alsnog voltooid wordt. Alvast heel erg bedankt voor jouw support om deze droom waar te maken, waar Stella en Judith jaren samen zo hard voor gewerkt hebben!

Voor meer informatie over de campagne of om deze campagne te steunen bekijk je de website van CrowdAboutNow

Ik schrijf op greenblush.nl over green beauty, duurzame lifestyle, gezondheid, vega(n) voeding en minimalisme.

Previous Post
9 april 2018
Next Post
9 april 2018

  • Peter

    Aardig initiatief, maar ook niet meer dan dat. Het groots opzetten van een lijn en merk kost veel meer geld dan de gevraagde funding. Het risico is heel groot, daarbij komt dat de ondernemer allerlei andere dingen ernaast doet, dat kan prima als het allemaal al staat. Maar voor het daadwerkelijk opzetten van een lijn en bij de retail in de schappen te komen is volledige focus nodig. Het risico dat hier een persoonlijke wens (nl de activiteiten van moeders voortzetten) onvoldoende onderbouwd is met een haalbare business case is erg groot. Er zijn ook geen cijfers beschikbaar over volumes, prijzen, verkoopkanalen, afspraken met producenten, geen cashflow forecast….kortom, leuk initiatief, maar het ontbreekt echt een een goede onderbouwing. De kans dat dit valt in de categorie 95% mislukte start-ups lijkt mij wezenlijk. Helaas.

Leave a Reply

Instagram

  • Camping @geversduin 💚 . . #camping #geversduin #loveit #jump #playground #summer #sun #holiday #family #kids #forest #nature #travel #discoverunder5k #discoverunder2k #greenblogger
  • Gisteren was ik met de leden van de ouderraad (hallo luizenmoeder haha) uit eten bij het @ruiterhuys in Bakkum. Naast dat het super gezellig was, hebben we ook heerlijk gegeten. Zo hebben ze bij het Ruitershuys een ruime keus aan vegan gerechten, waaronder dit Marokkaanse stoofpotje. En mijn voorgerecht was een broodje pulled pork op basis van jackfruit! @hetgroenebroertje, iets voor jou? . . #ruiterhuys #bakkum #vegan #hotspot #food #veganfood #delicious #instafood #vegansofig #nospon #plantbased #veggies #greenblogger #discoverunder5k #discoverunder10k #restaurant #tajine #healthyfood #healthylifestyle #foodpic
  • Ik ken @organic_tan van de geweldige (organic) zelfbruiner producten, maar onlangs probeerde ik hun natuurlijke skincare lijn, bomvol superfoods voor je huid! Zie review #linkinbio 💚🌿🐰 . . #ecobysonya #skincompost #superfoods #skincare #natural #greenblogger #crueltyfreebeauty #crueltyfree #vegan #veganbeauty #organic #discoverunder5k #discoverunder10k #ecobeauty #eco #cosmetics #bblogger #bbloggers #instabeauty #review #blog #dutchblogger #sonyadriver
  • ❤ . . #roodkapje #redridinghood #lievelings #sprookje #fairytale #sprookjesbos #efteling #family #kids #loveit
  • Altijd genieten bij de Efteling 😍 @efteling #hansengrietje #sprookjesbos #efteling #sun #family #familytime #kids #genieten #summer #candy
  • Harry Potter vibes hier 😍 Lijkt mij dus fantastisch, studeren in een kasteel! . #university #castle #leuven #universiteit #kasteel #citytrip #roadtrip #studygram #study #travel #travelgram #harrypotter #belgium

Follow Me!